Απο την Παρασκευή τα φαρμακεία των νοσοκομείων του Έβρου είναι ανοιχτά και το απόγευμα ώστε να εξυπηρετήσουν τους ασθενείς. >>>
Λύση για τους χρόνιους πάσχοντες αποτελεί η απόφαση της Διοίκησης του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, να εξυπηρετήσει τους ασθενείς που χρειάζονται φάρμακα υψηλού κόστους και τα οποία δεν μπορούν να προμηθεύονται απο τα φαρμακεία λόγω των χρεών του ΕΟΠΥΥ.
Το νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης απο την 1η Ιουνίου ξεκίνησε την ολοήμερη λειτουργία του φαρμακευτικού τμήματος για την εξυπηρέτηση των εξωτερικών ασθενών όλων των ταμείων για τα φάρμακα υψηλού κόστους.
Το φαρμακείο του ΠΓΝΑ θα είναι ανοιχτό και τα απογεύματα, κάθε Δευτέρα-Τετάρτη και Πέμπτη απο τις 5:30 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ, αρκεί οι ασθενείς πρώτα να έχουν συνταγογραφήσει τα φάρμακά τους αποκλειστικά σε γιατρούς του νοσοκομείου και να έχουν την γνωμάτευση αυτή.
Οι ασθενείς μπορούν να επικοινωνούν με το φαρμακείο στα τηλέφωνα 2551076763 και 2551076762 για να ενημερώνονται για την επάρκεια των φαρμάκων τους έτσι ώστε να αποφεύγεται η ταλαιπωρία τους και να μπορεί το φαρμακείο να προγραμματίζει την προμήθεια αυτών των φαρμάκων.