Το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα των 100 μέτρων ύπτιο στη διάρκεια του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κολύμβησης των Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες, κατέκτησε η δημοτική υπάλληλος από τη Θεσσαλονίκη, Μαρίνα Φωτίου. >>>

 

Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου 2012 στην Αθήνα. Κι αυτό δεν ήταν το πρώτο μετάλλιο για τη Μαρίνα…

Η Μαρίνα Φωτίου η οποία εργάζεται στη Γραμματεία του Νομικού Τμήματος του δήμου Θεσσαλονίκης, συμμετέχει τα τελευταία οκτώ χρόνια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης για Άτομα με Ειδικές Ανάγκες και έχει κατακτήσει συνολικά οκτώ μετάλλια. Δύο χρονιές, το 2010 και το 2011, με τη συμμετοχή της κατέκτησε την πρώτη θέση και αναδείχθηκε «χρυσή πρωταθλήτρια» Ελλάδος στο αγώνισμα των 100 μέτρων ύπτιο.

Με τέτοια δραστηριότητα, όπως ήταν φυσικό, τράβηξε το ενδιαφέρον του δημάρχου, Γιάννη Μπουτάρη, ο οποίος, χθες, της έδωσε συγχαρητήρια.

«Με τη σημαντική της διάκριση η Μαρίνα αναδείχθηκε για άλλη μια φορά πρωταθλήτρια, τίμησε το δήμο Θεσσαλονίκης και μας έκανε πάλι υπερήφανους. Οι επιδόσεις της στον υγρό στίβο, αλλά και στην εργασία της που ασκεί φιλότιμα και ευσυνείδητα αποτελούν παράδειγμα προς όλους», δήλωσε ο κ. Μπουτάρης.