Με τα πανιά του ανοιχτά, στα οποία είναι γραμμένα τα συνθήματα της ΟΝΝΕΔ για τις μεθαυριανές κρίσιμες εκλογές, το καραβάκι της ΟΝΝΕΔ πλέει σήμερα στο Θερμαϊκό, στο πλαίσιο της καμπάνιας της Οργάνωσης Νέων Νέας Δημοκρατίας.


Αν και αρχικά το καραβάκι έδεσε στη λεωφόρο Νίκης, στο ύψος της Αριστοτέλους, τελικά κατευθύνθηκε στην μαρίνα της Αρετσούς καθώς όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης έγινε μια προσπάθεια φίμωσης της κίνησης τους, από την πλευρά του… ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, το καραβάκι της ΟΝΝΕΔ δεν είχε την απαιτούμενη άδεια, για να του επιτραπεί να “δέσει” στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους. “Είχαμε όλα τα απαιτούμενα έγγραφα”, δηλώνει ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Στράτος Γρομπανόπουλος.
Στα πανιά του καραβιού υπάρχει ένα σύνθημα: “Ευρώπη ή χάος”. Με το σύνθημα αυτό, οι νεολαίοι της Νέας Δημοκρατιας ξεχύθηκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και μοίρασαν φυλλάδια σε μια προσπάθεια να αποτρέψουν τους συνομηλίκους τους από αντιευρωπαϊκές επιλογές. Στα φυλλάδια που δίνουν δεν ξεχνούν να υπενθυμίσουν ορισμένες από τις πιο ακραίες θέσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ
Η καμπάνια των νέων της Νέας Δημοκρατιας περιελάμβανε διανομή φυλλαδίων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ενώ συνομίλησαν και με τους νέους για την κρισιμότητα των εκλογών της Κυριακής.