Τι σχέση μπορεί να έχει η πολιτική με το ποδόσφαιρο και πόσο μπορεί να επηρεάσει ακόμα και τα ωράρια εργασίας; Αν στο πράσινο χαλί συναντιέται η Εθνική Γερμανίας και η Εθνική Ελλάδας τότε όλα μπορούν να συμβούν. >>>
Η αναμέτρηση της ποδοσφαιρικής ομάδας της χώρας μας με τα ΄΄Πάντσερ΄΄ ξεφεύγει αναπόφευκτα από τις καθαρές αθλητικές της διαστάσεις όσο και αν οι ποδοσφαιριστές και οι προπονητές των δυο ομάδων προσπαθούν να ρίξουν τους τόνους και να μιλούν μόνο...για ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι.


Το ενδιαφέρον για την ποδοσφαιρική αναμέτρηση τεράστιο ανάμεσα στους φιλάθλους των δυο χωρών με τους γερμανούς να κάνουν ένα βήμα παραπάνω και να ανατρέπουν τα εργασιακά τους ωράρια για να μπορέσουν να δουν το παιχνίδι και να στηρίξουν έστω και από την ...τηλεόραση την εθνική τους ομάδα.
Όπως έγινε γνωστό οι βάρδιες σε μεγάλες γερμανικές αυτοκινητοβιομηχανίες θα μειωθούν αύριο το βράδυ κατά δυο ώρες για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Έτσι η τελευταία βάρδια θα ολοκληρωθεί στις 19:00 το απόγευμα και όχι στις 21:00 όπως είναι το κανονικό ωράριο.