Για σήμερα, Σάββατο 2 Ιουνίου 2012, έχουν προγραμματιστεί να γίνουν στη Θεσσαλονίκη οι εξής εκδηλώσεις: >>>


Στις 7.30 π.μ., αρχίζουν οι συνεδρίες στο 26ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροχειρουργικής, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305-307)

Στις 9 π.μ., αρχίζει το συνέδριο με θέμα «Οικονομική κρίση και πολιτικές ανάπτυξης και συνοχής», στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

Από τις 10 π.μ., συνεχίζεται η Παγκρήτια Έκθεση Αγροτικών Προϊόντων Ποιότητας, Ειδών Λαϊκής Τέχνης και Τουρισμού με την επωνυμία «ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ», στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, με ελεύθερη είσοδο, έως την Κυριακή 3 Ιουνίου 10:00 - 14:00 και 18:00 - 22:00.

Στις 10.30 π.μ., αρχίζει ο Διεθνής Αγώνας «Spartakos Thermi» ρυθμικής γυμναστικής στη Θέρμη. Σε διοργάνωση από τον ΑΓΕΜΣ Σπάρτακος σε συνεργασία με την Δ.Ε.Π.Π.Α.Θ , στο Κλειστό Γυμναστήριο της Θέρμης. Θα διαρκέσουν το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου

Από τις 4.30 μ.μ., εκδηλώσεις στον δήμο Χαλκηδόνας: 3ο Τουρνουά Ποδοσφαίρου «Νίκος Αδαµίδης», στο γήπεδο Ν. Μεσηµβρίας

Στις 6 μ.μ., αρχίζει το «4ο Πικ-νικ τέχνης». Οι σπουδαστές των σχολών πολιτισμού και τεχνών, της Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά, καλούν γονείς και φίλους ένα γεμάτο χρώματα, μουσικές, εικόνες, χορό και θεατρικά παιχνίδια, πρωτότυπο «ΠΙΚ-ΝΙΚ», στο πρώην στρατόπεδο Παύλου Μελά (έναντι Δημαρχείου), το Σαββατοκύριακο 2 και 3 Ιουνίου.

Στις 7.30 μ.μ., παρουσίαση των παιδικών τμημάτων παραδοσιακών χορών στο δήμο Θέρμης στο πλαίσιο των εκδηλώσεων από το Κέντρο Πολιτισμού Βασιλικών, στην πλατεία «Χανιά» Βασιλικών. 

Στις 8.30 μ.μ., αρχίζει η Αντριάδα 2012 - συναυλία μαθητών του ωδείου Κουφαλίων, θα φιλοξενηθεί στο 4ο ∆ηµοτικό Σχολείο Κουφαλίων.