«Όσο υποχωρεί ο θυμός και η οργή και επικρατεί η λογική ο ΛΑΟΣ είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες των ψηφοφόρων» υποστήριξε σήμερα από το Ηράκλειο ο Γ. Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι το κόμμα του «έχει επιχειρήματα - γροθιά και όχι τη γροθιά ως επιχείρημα». >>>
Παράλληλα, εκτίμησε ότι ο ΛΑΟΣ θα καταφέρει να πάρει πολλούς ψηφοφόρους από την Χρυσή Αυγή που όπως τόνισε εμφανιζόμενη έχει απογοητεύσει τον κόσμο, ενώ κρυπτόμενη δοξάστηκε, αλλά και από τον Πάνο Καμμένο που δεν δίστασε ακόμη να παρουσιάσει πλαστογράφο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
Ακόμη υποστήριξε ότι θα υπάρξουν και πολλοί ψηφοφόροι της ΔΗ.ΣΥ που θα ψηφίσουν ΛΑΟΣ όπως και από τη ΝΔ, άνθρωποι που απογοητεύτηκαν από τον Α. Σαμαρά. Επίσης εξαπέλυσε επίθεση σε Σαμαρά και Βενιζέλο λέγοντας ότι ακόμη και σε περίπτωση συγκυβέρνησης, θα έχουν απέναντί τους τον Τσίπρα ο οποίος θα κατεβάζει τον κόσμο στους δρόμους και θα επαναληφθούν σκηνικά τύπου Γρηγορόπουλου.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε ότι μετά τις 17 Ιουνίου θα πρέπει να κάτσουν όλοι μαζί στο ίδιο τραπέζι και να μπουν οι καλύτεροι στις θέσεις- κλειδιά ενώ απέρριψε κάθε ενδεχόμενο συγκυβέρνησης με τον Α. Σαμαρά.
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης είχε συνάντηση με τον δήμαρχο Ηρακλείου Γιάννη Κουράκη και σειρά επαφών με φορείς του Ηρακλείου και στελέχη και οπαδούς του ΛΑΟΣ .