Την έξοδο από τις φυλακές του Αχιλλέα Μπέου δείχνει, με βούλευμά του, το Συμβούλιο Εφετών, που αποφάσισε τη μη παράταση της προσωρινής του κράτησης για ακόμη ένα εξάμηνο. >>>

Οι εφέτες κρίνουν ότι μπορεί να αντικατασταθεί η προσωρινή κράτηση του εκ των βασικών κατηγορουμένων στην υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων, με την επιβολή περιοριστικών όρων. Σύμφωνα με το βούλευμα, για να αποφυλακιστεί ο πρώην ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού Βόλου, οφείλει να καταβάλει, έως τις 21 Ιουνίου ως χρηματική εγγύηση, ποσό 300.000 ευρώ. Αν έως την καταληκτική ημερομηνία, ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει παραδώσει τα χρήματα, σύμφωνα με το βούλευμα, στις 22 Ιουνίου, θα πρέπει να εκδοθεί διάταξη για τη συνέχιση της προφυλάκισής του. Επιπλέον, στον Αχιλλέα Μπέο επιβάλλεται ο όρος της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και η υποχρέωση εμφάνισης κάθε 1η, 10η και 20η του μήνα, σε Αστυνομικό Τμήμα.

Το βούλευμα απαγορεύει ρητά στον Αχιλλέα Μπέο οποιαδήποτε ενασχόλησή του με δραστηριότητες που αφορούν αθλητικά θέματα.

Αντίθετη γνώμη ως προς την παράταση της προφυλάκισής τους εκφράζουν οι εφέτες για τους προσωρινά κρατούμενους στην υπόθεση των «στημένων αγώνων» Βασίλη Καρακούλια και Γιώργο Τσακογιάννη. Και για τους δύο κατηγορούμενους, το βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών διατάσσει τη συνέχιση της προφυλάκισής τους για άλλο ένα εξάμηνο.

Ο Αχ. Μπέος είχε συλληφθεί βάση ενός πορίσματος 130 σελίδων με τις κατηγορίες για στοιχηματική απάτη, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, μαζί με ακόμα οκτώ άτομα.