Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο ΥΓΕΙΑ νοσηλεύεται από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής ο Βασίλης Ράπανος που επρόκειτο να ορκιστεί το βράδυ της ίδιας μέρας ως υπουργός Οικονομικών. >>>

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε μετά από αδιαθεσία που ένιωσε και αφού υποβλήθηκε στις απαραίτητες ακτινολογικές εξετάσεις, αποφασίστηκε να παραμείνει για ένα έως δύο 24ωρα στο νοσοκομείο. Πάντως σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Ο Βασίλης Ράπανος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με δυνατό πόνο στην κοιλιά, ιλίγγους, ναυτία, εφίδρωση και μεγάλη καταβολή. Υποβλήθηκε σε κλινικές και εργαστηριακές εξετάσεις για να εντοπιστούν τα αίτια του προβλήματος. Σταθεροποιημένη και βελτιούμενη η κατάσταση της υγείας του Βασίλη Ράπανου, όπως προκύπτει από το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν που έδωσε στη δημοσιότητα το Σάββατο το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται.

Το ανακοινωθέν αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

«Ο κ. Βασίλειος Ράπανος υπεβλήθη σε πλήρη απεικονιστικό έλεγχο, τα αποτελέσματα του οποίου υπήρξαν άκρως ικανοποιητικά.

» Η κατάστασή του είναι σταθεροποιημένη και βαίνει βελτιούμενη. Η θεραπευτική αγωγή θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες. Άλλο Ανακοινωθέν θα εκδοθεί εφόσον υπάρξει λόγος.»

Όπως ήταν επόμενο η ορκωμοσία του κ. Ράπανου αναβλήθηκε.