Για δεύτερη συνεχή χρονιά, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργανώνει το Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού, με τη συμμετοχή καταξιωμένων και πολλά υποσχόμενων καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. >>>
Το Φεστιβάλ θα διαρκέσει από τις 22 έως τις 28 Ιουνίου 2012, ενώ προάγγελός του είναι μία σειρά ανοιχτών δωρεάν σεμιναρίων, που απευθύνονται σε επαγγελματίες χορευτές της πόλης, από τον χορευτή και χορογράφο Anton Lachky, η οποία ξεκίνησε χθες 18 και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 22 Ιουνίου.
Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης διοργάνωσε τον Απρίλιο του 2012, μία σειρά δωρεάν ανοιχτών σεμιναρίων με την καταξιωμένη χορογράφο και performer Ann Cooper Albright, σε συνεργασία με το Σωματείο Ελλήνων Χορογράφων. 
Το σεμινάριο  του Anton Lachky με τίτλο «Puzzle’s Work» πραγματοποιείται στην Χ.Α.Ν.Θ. και έχει καθημερινή διάρκεια  4:30 ωρών.  
Οι παραστάσεις στο πλαίσιο του 2ου Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο Κήπου και στο Θέατρο «Άνετον», με ώρα έναρξης 21:30. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Όπως τονίζει ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Σπύρος Πέγκας, «αποφασίσαμε να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας, να παρακολουθήσουν το 2ο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού, συνυπολογίζοντας την δυσχερή οικονομική συγκυρία, αλλά και την ανάγκη προβολής των νέων καλλιτεχνών που έχουν αφοσιωθεί στην τέχνη του χορού».  

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ 2ου ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΧΟΡΟΥ :

22 ΙΟΥΝΙΟΥ   -  ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ

  • Anton Lachky  - Solo Performance 
  • Τάσος Καραχάλιος – «Χορός/Χορευτής/Τάσος 2012» 
  • Χοροθέατρο «Αδράστεια» - «Μια Στιγμή» 


23 ΙΟΥΝΙΟΥ -  ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΟΝ

  • «Pas.Par.Tu» - «Struggling» 
  • Ομάδα Χορού «Τρίγωνο» / Πρότυπη Σχολής Χορού Δήμου Καλαμαριάς  – «Τρίγωνο» 


24 ΙΟΥΝΙΟΥ -  ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ

  • «Balletan» - «Κοιτώντας Πίσω, Προχώρησα» 
  • «Contact» - «Οιδίποδας» 
  • «B+6» - «Kind Of A Woman»


25 ΙΟΥΝΙΟΥ – ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ

  • Ανοιχτό αυτοσχεδιαστικό μάθημα με τον χορευτή Τάσο Καραχάλιο.
  • Κρουστά: Λάζαρος Πλιάμπας, κιθάρα: Sonny Touch


26 IOYNIOY -  ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΕΤΟΝ

  • «Introspectus» - «Seyt»  
  • Χοροθέατρο «Ακροποδητί» - «Προσευχή – Σχεδίασμα σε 7 σκηνές» 


27 IOYNIOY -  ΘΕΑΤΡΟ ΚΗΠΟΥ

  • «Κιναίσθηση» - «Homesick»
  • «Trickortreat» - «Kokoblocko»
  • «Μίνθη» - «Τείχη» 


Τέλος, στις 28 Ιουνίου, η χορευτική  ομάδα «Lumin-D-ance» θα παρουσιάσει την performance «Last Dance»στον πολυχώρο εκθέσεων «dynamoproject», (Τύπου 5, περιοχή Βαλαωρίτου). 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΡΟΣ

ANTON LACHKY
Γεννημένος το 1982, ξεκίνησε χορό στην ηλικία των 5 ετών, με την folk ομάδα χορού Maly Vt'acnik. Συνέχισε τις σπουδές στην J. L. Belly Conservatory στο Banska Bystica, όπου και συμμετείχε στο Μ.Α.P.A. (moving academy for perfοrming arts). Από εκεί, συνέχισε τις σπουδές του στο  P.A.R.T.S., υπό τη διεύθυνση της Ann Teresa de Keersmaker, στο Βέλγιο. Ο Anton έγινε μέλος της ομάδας του Akram Khan Company, και ακολούθησε ένα μεγάλο tour, με το κομμάτι “Μα” σε 48 χώρες. Ως χορογράφος έχει δημιουργήσει τα κομμάτια “Blue Moon”, “Water in the Mind” και “The Trip”. Διδάσκει σε: Σλοβακία (Μimiki dance group Prievidza, Conservatory J.L. Bellu Banska Bystica, πρόγραμμα ανταλλαγής στο Birmingham. Theatre Sadlers Wells στο Λονδίνο, South Corea dance academy (Seoul), Impulz tanz festival (Vienna). Διδάσκει επίσης στη Γαλλία, Ισπανία, Φινλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, UK, και Γεωργία.
Στο Βέλγιο διδάσκει στο studio Dans Centrum Jette και στο Dans En Beweging.
O Anton Lachky, είναι ιδρυτικό μέλος της ομάδας Les Slovaks. Το μάθημα του ονομάζεται PUZZLE'S WORK
PUZZLE'S WORK:
«Το μάθημα μου και η δουλεία μου βασίζονται στην ευχαρίστηση που μπορείς να πάρεις από το χορό και τον ενθουσιασμό. Στο PUZZLE WORK workshop, θα δείξω στους συμμετέχοντες τον τρόπο  δημιουργίας υλικού, πως να πηγαίνουν βαθιά μέσα στη κίνηση και στην πολυπλοκότητα».


ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ – «ΧΟΡΟΣ/ΧΟΡΕΥΤΗΣ/ΤΑΣΟΣ/2012»
 «Ένα αυτοσχεδιαστικό σόλο σε σχέση με το χορό έτσι όπως εγώ τον αντιλήφθηκα  μέσα από τα μαθήματα, τις παραστάσεις, τις πρόβες για δουλειές άλλων χορογράφων και τα ταξίδια που έκανα το 2012». Μουσική: Kate Bush - Wuthering Hights

ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΔΡΑΣΤΕΙΑ» - «ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ»

Ένα διαδραστικό πείραμα: ''Ο χρόνος ο παρών κι ο παρελθών  Ίσως και οι δυο να είναι παρόντες μες στο μέλλοντα, Κι ο μέλλων να ενυπάρχει μες στον παρελθόντα.'' T.S.Eliot 
Μια πρώτη προσέγγιση της παρούσας στιγμής και της δύναμης της μέσα στο χρόνο, βασισμένη στα τέσσερα κουαρτέτα του Eliot.

  • Ερμηνεία : Μαριάνθη Ψωματάκη
  • Μουσική : Παίζουν ζωντανά ο Δημήτρης Τασούδης και ο Γιώργος Ξανθόπουλος.
  • Διάδραση : Ματίνα Κουλουριώτη, Εύα Κουμανδράκη, Κική Στρατάκη, Ανέτας Λιάπτση, Καλλιόπη Φωτιάδου, Αλεξάνδρα Ρωσσοπούλου, Χάρης Πεχλιβανίδης, Ελεωνόρα Σιαράβα, Κωσταντίνος Παπανικολάου 

ΟΜΑΔΑ «PAS.PAR.TU» - STRUGGLING 

Η ομάδα χορού PAS.PAR.TU ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2006. Επίσημη νομική μορφή έλαβε το 2012 ως μια αστική εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Ιδρυτικά της μέλη είναι η Χρύσα Ψωμιάδου και η Ευγενία Ψωμιάδου. Όντας ανοιχτή σε κάθε είδους συνεργασία, αναζητά ανάλογα με την περίσταση νέα μέλη καθώς και εξωτερικούς συνεργάτες. Πήρε το όνομα της από το γαλλικό passé-partout που σημαίνει το γενικό αντικλείδι. Η μεταφορική έννοια της λέξης έρχεται να αιτιολογήσει και το σκοπό της ομάδας, ο οποίος έχει πολυμορφικό χαρακτήρα. Με γνώμονα και βασικό πυρήνα την έμπνευσή μας, θα συνεχίσουμε να εκφραζόμαστε μέσα από την τέχνη του χορού, με την ευχή αυτή η χαρά να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για κάθε ομάδα.

  • Σύλληψη Ιδέας/Σκηνοθεσία/Χορογραφία: Χρύσα Ψωμιάδου
  • Χορευτές: Γκούρλη Δέσποινα, Δερμετζίδου Ιωάννα, Ζερβίδου Μιχαέλλα, Ζερβού Αλεξάνδρα, Κλιγκοπούλου Μαρία, Πενοπούλου Τία, Τσιρογιάννη Δώρα, Ψωμιάδου Ευγενία.


ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ «ΤΡΙΓΩΝΟ» ΤΗΣ ΠΡΟΤΥΠΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
Η παράσταση προβάλλει είτε τρία διαφορετικά άτομα, είτε ένα άτομο αντιμέτωπο με τον εαυτό του, είτε τίποτα, είτε κάτι άλλο. Θα μπορούσε να είναι κυνηγητό που καταλήγει κάπου ή που δεν καταλήγει πουθενά. Όπως επίσης, θα μπορούσε να είναι ένα πέρασμα από διαφορετικές καταστάσεις. Η κίνηση είναι αυτή που θα μιλήσει ή μπορεί και να μη μιλήσει. 


  • Χορογραφία: Δανάη Χριστακάκου 
  • Χορεύουν: Κλαίρη Γραμματίκη, Σύλια Καραβασίλη, Δανάη Χριστακάκου
  • Μουσική: Gallon Drunk, Caetano Veloso, Tom Ze, Suicide, Chet Atkins, Captain Beefheart


ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ «BALLETAN» - «ΚΟΙΤΩΝΤΑΣ ΠΙΣΩ, ΠΡΟΧΩΡΗΣΑ»
Μπαλέτο σε 8 εικόνες που πραγματεύεται την πορεία ενός ρομαντικού ανθρώπου σε μια εύθραυστη κοινωνία που ανταγωνίζεται, μάχεται, πολεμά, πληγώνει και αυτοτραυματίζεται, σκοτώνει και αυτοκτονεί. Η μόνη ανάσα ζωής βρίσκεται όταν συναντά τον έρωτα και τους φίλους και αναζητά εμβόλιο σωτηρίας στις μνήμες από το πατρικό σπίτι και στους ανεκπλήρωτους έρωτες.

  • Χορογραφία : Γιάννης Μαργαρώνης
  • Μουσική : Shchubert, Παραδοσιακά ιαπωνικά κρουστά, Ν. Μαμαγκάκης, Beatles, Αττίκ, Τ. Μωράκης, Κ. Γιαννίδης, Μ. Χατζιδάκις 


ΟΜΑΔΑ  «contACT ensemble» - «ΟΙΔΙΠΟΔΑΣ»
Ξεκίνησε τη δράση της το 2009, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του contACT art club - Πολιτιστικού Οργανισμού Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Πρόκειται για τη μόνιμη Ομάδα Παραστατικών Τεχνών του Πολιτιστικού οργανισμού, που στόχο έχει να προάγει την τέχνη μέσα από το μινιμαλισμό, τη σωματική δράση και τον φορμαλισμό. Το «contACT ensemble» έχει συνεργαστεί με πολλούς καλλιτέχνες της πόλης και διαρκώς ανανεώνει το δυναμικό του.
Η ομάδα θα παρουσιάσει μία πειραματική, σκηνική προσέγγιση της γνωστής τραγωδίας "Οιδίπους Τύραννος". Η τραγωδία καθεαυτή διαπραγματεύεται την άνοδο και την πτώση, την υπέρβαση και την τιμωρία, τη φιλοδοξία και την άγνοια, την καταστροφή του ατόμου, που αποφάσισε να αντιτεθεί στο θεοκρατικό κατεστημένο. Αυτός ο ίδιος που αγορεύθηκε σωτήρας της πόλης, ο ίδιος οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στην αποπομπή. Ο ήρωας καταλήγει αντι-ήρωας, ο ισχυρός ηγέτης που εν τέλει φέρει το μίασμα, την αιτία του κακού. Η ασυνείδητη αυτοκαταστροφική του διάθεση, η τραγική ειρωνεία των πραγμάτων, τον καθιστούν ένα παγκόσμιο και διαχρονικό τραγικό πρόσωπο.

  • Σκηνοθεσία: Σμαρώ Πλατιώτη
  • Σκηνικά - Κοστούμια: contACT ensemble
  • Κινησιολογία: Μαργαρίτα Παναγιώτου
  • Φωνολογία: Ματίνα Νούτσου
  • Μουσική επιμέλεια : Σμαρώ Πλατιώτη
  • Βοηθός σκηνοθέτη: Αθανασία Ανδρώνη
  • Οργάνωση Παραγωγής: Αλέξανδρος Τσιούκας
  • Συμμετέχουν: Νατάσα Βλέμμα, Έλενα Δαμίγου, Λαμπρινή Θάνου, Βάγια Καπουσίδου, Ματίνα Νούτσου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Στέφανος Πίττας, Γιώργος Σαββίδης, Ναυσικά Στάθη, Δώρα Στρινοπούλου, Αλεξάνδρα Τσοτανίδου

ΟΜΑΔΑ «Β+6» – «KIND OF A WOMAN»
Το έργο πραγματεύεται τη γυναίκα, την πολυσύνθετη προσωπικότητά της και τους πολλαπλούς της ρόλους. Ρόλοι πολλοί, κρυμμένοι στο ίδιο πρόσωπο, που αποκαλύπτονται ανάλογα με τις συνθήκες και τις περιστάσεις τους οποίους ενσαρκώνουν οι τέσσερις χορεύτριες, που είναι τα διαφορετικά πρόσωπα της ίδιας γυναίκας.

  • Xoρεύουν: Ιωάννα Δεμερτζίδου, Αλεξία Σαμαρά, Σταυρούλα Καπίδου, Μιχάλης Ντούγιας
  • Χορογραφία: Βερονίκη Τσουγκράνη
  • Μουσική: Massine Attack, - Ludovico Einaudi

ΤΑΣΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ - Ανοιχτό μάθημα αυτοσχεδιασμού και κινητικών φράσεων
Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να δει πως αντιμετωπίζει ένας χορευτής το μάθημα και να πάρει μια γεύση από την εκπαίδευση στο σύγχρονο χορό. Οι συμμετέχοντες στην ουσία θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε ένα πείραμα μαθήματος επί σκηνής και να επαναπροσδιορίσουν τη θέση τους απέναντι σε ένα μάθημα, να συγκρίνουν τις διαφορές αίθουσας και σκηνής και να χορέψουν κινητικές φράσεις που θα διδαχθούν επί τόπου.
Φιλικά συμμετέχουν οι μουσικοί Λάζαρος Πλιάμπας στα κρουστά και Sonny Touch στην κιθάρα 

ΟΜΑΔΑ INTROSPECTUS – «SEYT»
Κομματάκια από εικόνες συνθέτουν ένα παράλογο παζλ.

  • Χορογραφία- Εκτέλεση: Δέσποινα Καπουλίτσα, Σόνια Ντόβα
  • Σκηνοθεσία-επιμέλεια : Ευαγγελία Βασδάρη
  • Μουσική : Χάρης Αγορίτσας
  • Φωτισμοί: Κωστής Ντάνης

ΧΟΡΟΘΕΑΤΡΟ «ΑΚΡΟΠΟΔΗΤΙ» - «ΠΡΟΣΕΥΧΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΜΑ ΣΕ 7 ΣΚΗΝΕΣ»
Η παράσταση προσεγγίζει διάφορες πλευρές της ανθρώπινης ύπαρξης, σε σχέση με το ιερό και το θείο, διατηρώντας ως κεντρικό άξονα την προσευχή, μέσα από επτά σκηνές, συγχρόνως συνδεδεμένες και ανεξάρτητες μεταξύ τους: 1. Γέννηση  2. Προετοιμασία  3. Προσευχή 4. Πέτρες 5.Φόβος 6. Διάδοση 7. Ένωση 

  • Σύλληψη : Αγγελική Σιγούρου
  • Χορογραφία : Συνδημιουργία χορογράφου και ερμηνευτών
  • Μουσική : Σοφοκλής Κοσκινάς, Πάνος Δραμυτινός, Meredith Monk, Underwater Chess, Händel
  • Κοστούμια : Μαργαρίτα Βουτσίνου
  • Φωτισμοί : Τάσος Παλαιορούτας
  • Βίντεο : Αλέξανδρος Μιστριώτης 
  • Κατασκευή σκηνικού : Ηλιάνα Σκουλάκη 
  • Ερμηνεύουν οι: Άννα Βάπτισμα, Φίλιππος Ευαγγέλου, Πηγή Λομποτέση, , Ναμπίλ ελ Μπαράζ, Μαίρη Μαυρή, Φιλία Μηλιδάκη, Άννα Ουζουνίδου, Ελένη Παγκαλιά, Νάντια Παλαιολόγου, Μάντη Παπανδρέου, Βιβή Σκλιά, Γεωργία Σταματοπούλου, Αντιγόνη Χούνδρη.

ΟΜΑΔΑ «ΚΙΝΑΙΣΘΗΣΗ» – «HOMESICK»
Ένα σύγχρονο χοροθεατρικό δρώμενο που παρουσιάζει και σχολιάζει την επικαιρότητα. Με σκηνογραφία εμπνευσμένη από τη δεκαετία του 1940 και σύγχρονη μουσική και κίνηση, το έργο ταξιδεύει, συγκινεί και προβληματίζει το κοινό.

  • Concept – Χορογραφία - Μουσική Επιμέλεια: Κατερίνα Αντωνιάδου
  • Χορεύουν: Κατερίνα Αντωνιάδου, Έλλη Παπαδάτου, Κων/νος Καφαντάρης, Μαργαρίτα Παναγιώτου, Μάριος Ζαρδαβάς, Στέφανος Πίττας, Αλέξανδρος Τσιούκας, Άννα Μανούδη
  • Επιμέλεια ήχου: Ράνια Πούλιου
  • Επιμέλεια φωτισμού: Κατερίνα Αντωνιάδου
  • Κοστούμια: Φωτεινή Σαμαροπούλου

ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ «TRICKORTREAT»  - «KOKOBLOCKO»
Πέντε άνθρωποι θα συμμετάσχουν σε ένα πείραμα. Θα ξεχάσουν προς στιγμήν την ταυτότητα τους και θα βρεθούν εγκλωβισμένοι στο όνειρο ενός παιδιού ώστε να την ξαναανακαλύψουν και να την επαναπροσδιορίσουν  με το σώμα τους. Μέσα από το καθαρό του μυαλό, το παιδί θα αναμοχλεύσει τη μελωδία της ζωής τους και τη λειτουργία της αγέλης, χορεύοντας τη φαντασία τους. Θα καταφέρουν άραγε να γειώσουν τα όνειρά τους στην πραγματικότητα ή θα αφήσουν την τεχνολογία να τους τα προγραμματίσει; 

  • Concept: Τάσος Δημητρόπουλος, Αναστασία Δίγκα
  • Χορογραφία: Αναστασία Δίγκα, Αλεξία Καλαϊτζή
  • Σκηνοθετική επιμέλεια : Τάσος Δημητρόπουλος
  • Εικαστική επιμέλεια: Γιάννης Παλατζίδης 
  • Χορεύουν – ερμηνεύουν: Γιάννης Βαρβαρέσος, Ελίζα Γκιλιοπούλου, Τάσος Δημητρόπουλος, Αναστασία Δίγκα, Μαρία Ισίδου, Αλεξία Καλαϊτζή
  • Μουσική: Your hand in mine, Χρήστος Καλαϊτζόπουλος, Armen Nazaryan 

ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ «ΜΙΝΘΗ» - «ΤΕΙΧΗ»
Χορογραφία εμπνευσμένη από το ποίημα του Κ. Π. Καβάφη  «Τείχη», σε μελοποίηση Μαρίας Βουμβάκη.
«Τα τείχη που φυλακίζουν τον ποιητή είναι οι διάφοροι περιορισμοί που επιβάλλονται στους ανθρώπους και ενδέχεται να είναι είτε κοινωνικοί, είτε θρησκευτικοί, είτε ακόμη και οικονομικοί. Οι άνθρωποι δεν είναι ποτέ τόσο ελεύθεροι όσο θα ήθελαν ή όσο πιστεύουν ότι είναι, καθώς κάθε μας πράξη υπόκειται σε κοινωνικό έλεγχο ή φιλτράρεται από τις θρησκευτικές μας πεποιθήσεις, ενώ δεν θα πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός ότι συχνά η ελευθερία μας φτάνει μέχρι εκεί που επιτρέπει η οικονομική μας κατάσταση. Οποιαδήποτε ομοιότητα με τις σημερινές καταστάσεις, εθνικές, κοινωνικές, οικονομικές  ή προσωπικές είναι εντελώς συμπτωματική….»

  • Χορογραφία: Ολυμπία Παπαδημητρίου, Μαριάνθη Μότα
  • Χορεύουν: Δήμητρα Γκουγκούδη, Άννα Ζουμπούλη, Ολυμπία Παπαδημητρίου, Ζωή Ράπτη, Μαρία  Στεφανίδου, Βίβιαν Τσουρβάκα.
  • Μουσική:  Ομάδα κρουστών «Κρούση» του Νίκου Κιουρκτσή 

ΟΜΑΔΑ ΧΟΡΟΥ «LUMIN – D – ANCE» - «LAST CHANCE»
Η παράσταση αποτελεί ένα διάλογο νέων δημιουργών της πόλης, όπου ο καθένας από το καλλιτεχνικό του πεδίο συμβάλει στην ολοκλήρωση και υλοποίηση της ιδέας.     
Μέσα από μια προκαθορισμένη διαδρομή, το ανθρώπινο σώμα θα διασχίσει την πορεία της ζωής του, φτάνοντας από την μία άκρη του νήματος στην άλλη. Στη διάρκεια αυτής της πορείας, που μοιάζει αρχικά με ευθεία γραμμή, το σώμα θα βρεθεί αντιμέτωπο με την πραγματικότητα, την αλήθεια και τον εαυτό του. Η μέθεξη σε αυτή την αλήθεια θα επιτευχθεί μέσα από στάδια και στοιχεία, τα οποία θα ορίσουν τελικά  την δύναμη και την αδυναμία του, τον έρωτα και την σεξουαλικότητά του, την κοινωνική και πνευματική του ταυτότητα.
Το νερό, ως συνοδοιπόρος, σύντροφος και εχθρός, καταλυτικός παράγοντας αυτής της πορείας, θα συνοδεύσει το σώμα στο τέλος αυτού του νήματος.

  • Ιδέα- Σύλληψη: Αλεξία Φάλλα
  • Σκηνοθεσία: Έλενα Κώτση
  • Χορεύει: Αλεξία Φάλλα
  • Επιμέλεια Κίνησης: Ισμήνη Χατζηλάμπρου-Αλεξία Φάλλα
  • Σκηνικά: Χρύσα Βαρνά
  • Κοστούμια: Άννα Κατσιαδάκη
  • Σχεδιασμός Φωτισμού: Έλενα Κώτση
  • Επιμέλεια Ήχου: Λευτέρης Μαρκαντωνάτος
  • Μακιγιάζ: Άννα Τσαμπούλα