Νέα 24ωρη απεργία από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 2 Μαίου έως ώρα 06.00 π.μ. της Πέμπτης 3 Μαίου 2012 για όλους τους τεχνικούς που εργάζονται στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς σταθμούς Εθνικής Εμβέλειας εξήγγειλε το βράδυ της πρωτομαγιάς η ΕΤΙΤΑ. >>>Η Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης εξέδωσε δελτίο τύπου σύμφωνα με το οποίο ζητά:
• Υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας
Καλούμε όλους τους συναδέλφους μας, μέλη μας και μη, να μετέχουν μαζικά και δυναμικά στην απεργία. Συνεχίζουμε δυναμικά να διεκδικούμε τα δίκαια αιτήματά μας και την αξιοπρέπειά μας. 
Προσωπικό ασφαλείας των εγκαταστάσεων και μηχανημάτων των επιχειρήσεων για την πρόληψη καταστροφών κατά την διάρκεια της απεργίας ορίζεται ένα συνεργείο την ημέρα, 1 μοντέρ την ημέρα, 1 άτομο ανά βάρδια στη ροή και 1 άτομο ανά βάρδια στο master control.  
Σε κάθε άλλη περίπτωση απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και σε ενδεχόμενο που δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά. 
ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Τ.Ι.Τ.Α. σας καλεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 23 του Καταστατικού της, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:
Υπογραφή Σ Σ Ε 
Τετάρτη 2 ΜΑΙΟΥ 2012, στο ΑΙΘΡΙΟ του τ/σ ALTER, στις 3 το μεσημέρι
(Αγ. Παρασκευής 36-38, Περιστέρι)