Σε εξέλιξη βρίσκεται σύσκεψη του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά με τους στενούς του συνεργάτες και τους δύο αντιπροέδρους Σταύρο Δήμα και Δημήτρη Αβραμόπουλο στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. >>>Ο κ. Σαμαράς, ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο έφθασε στα γραφεία του κόμματος στις 5.00 το απόγευμα.

Το ηγετικο επιτελείο της ΝΔ υποδέχεται τα αποτελέσματα από το exit poll αλλά και τις πληροφορίες που μεταφέρουν κομματικά στελέχη από τη χώρα, επεξεργάζεται τα στοιχεία και εξετάζει τα διαφορετικά ενδεχόμενα που διανοίγονται.

Φυσικά, για να υπάρξει οποιαδήποτε τοποθέτηση θα πρέπει να υπάρξουν τα επίσημα αποτελέσματα από τη καταμέτρηση και να έχει ξεκαθαρίσει η εικόνα. Προβληματισμός πάντως υπάρχει σε σχέση με το πώς θα διαμορφωθεί ο πολιτικός χάρτης και οι κοινοβουλευτικοί συσχετισμοί.

Σύσκεψη, υπό τον Ευάγγελος Βενιζέλο και με τη συμμετοχή κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε περί τις 17.30 το απόγευμα στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος στην Ιπποκράτους , όπως είχε προγραμματισθεί από την Παρασκευή.