Ο πρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Γεώργιος Χαραλαμπίδης παρέλαβε την Πιστοποίηση Παραρτήματος Διπλώματος (Diploma Supplement Label) του Ιδρύματος >>>
σε επίσημη τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Μαΐου 2012 στο Πανεπιστήμιο της Κοπεγχάγης. Η πιστοποίηση αυτή αποτελεί ευρωπαϊκή τιμητική διάκριση που απονέμεται ως ένδειξη ποιότητας και διαφάνειας από τον Εκτελεστικό Οργανισμό Εκπαίδευσης Οπτικοακουστικών Θεμάτων και Πολιτισμού – Education, Audiovisual and Culture Executive Agency (EACEA) και την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μετά από αξιολόγηση των τριτοβάθμιων ιδρυμάτων της Ευρώπης.
Την απονομή των βραβείων ακολούθησε επίσημο συνέδριο στα πλαίσια του εορτασμού για τα 25 χρόνια του προγράμματος ERASMUS που συνδιοργάνωσε η Δανική Υπηρεσία για τα Πανεπιστήμια και τη Διεθνοποίηση μαζί με τη Γενική Διεύθυνση Εκπαίδευσης και Πολιτισμού της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στο συνέδριο συμμετείχαν, επίσης, ο Αντιπρόεδρος του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας κ. Ευστάθιος Ταμουτσίδης, η υπεύθυνη του γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Αικατερίνη Μπλάντα και ο συντονιστής κινητικότητας του γραφείου Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων κ. Άρης Καραγιάννης.