Με το έργο «Μετά το Τέλος» που θα παρουσιάσει από τις 16 έως τις 20 Μαίου 2012, η θεατρική ομάδα «Α4Μ» συνεχίζεται το 1ο «Θεατρικό Φεστιβάλ της Πόλης». >>>

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον», θα ξεκινούν στις 21:00 και η γενική είσοδος θα κοστίζει 10 ευρώ. 
Το 1ο «Θεατρικό Φεστιβάλ της Πόλης» ξεκίνησε στις 19 Απριλίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Ιουνίου του 2012. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης, ο Δήμος Θεσσαλονίκης παραχωρεί τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό που εργάζεται στο θέατρο «Άνετον», αρχικά σε οκτώ θεατρικές ομάδες της πόλης, ώστε η καθεμία από αυτές να έχει τη δυνατότητα να κάνει χρήση του χώρου για μία εβδομάδα. Οι ομάδες έχουν την πλήρη ευθύνη για την πραγματοποίηση των παραστάσεων και για την έκδοση εισιτηρίων, ενώ όλα τα έσοδα παραχωρούνται στους συντελεστές τους. 

Λίγα λόγια για το έργο
Εμπνευσμένη από το έργο  After the end του Dennis Kelly η πειραματική ομάδα έρευνας παραστατικών τεχνών Α4Μ παρουσιάζει μία παράσταση σωματικού θεάτρου, μία παράσταση - έρευνα πάνω στα θέματα της βίας, της εξουσίας, της τρομοκρατίας και του ελέγχου, όπου τα όρια ανάμεσα στο καλό και το κακό συγχέονται, οι χαρακτήρες αποδομούνται και οι ηθοποιοί ως μέσο - φορέας ενσαρκώνουν την οργανική ουσία του έργου καθώς και των ερωτημάτων που προκύπτουν από αυτό.

Συντελεστές
Δραματουργική επεξεργασία:  Αθηνά Δράγκου
Σκηνοθεσία: Αθηνά Δράγκου
Μουσική σύνθεση/επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αθηνά Δράγκου
Σκηνογραφία / Κοστούμια:  Σύνθια Γεροθανασίου
Ηθοποιοί: Άννα Γριβάκου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Σπύρος Χατζηαγγελάκης
Οργάνωση Παραγωγής: Χριστίνα Γκάτσιου 

Η Πειραματική ομάδα έρευνας παραστατικών τεχνών Α4Μ ιδρύθηκε το 2008 από τη σκηνοθέτρια - ερευνήτρια θεάτρου Αθηνά Δράγκου και τον μουσικό - ηθοποιό Δημήτρη Παπαδόπουλο. Πρόκειται για εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Βασικός στόχος της ομάδας είναι να ερευνήσει νέες θεατρικές φόρμες μέσα από μια ολιστική προσέγγιση, όπου θέατρο – λόγος, χορός - κίνηση, μουσική – αναπνοή -ήχος δε διαχωρίζονται. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε παραδοσιακές μορφές θεάτρου και χορού, τόσο της Ανατολής όσο και της Δύσης, έχει επίσης ως στόχο να δημιουργήσει διαπολιτισμικές παραστάσεις.
Έργα της ομάδας: «Project Οδύσσειες: Θεσσαλονίκη» -  50o Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης,  «Gaza monologues» - Κεντρική Σκηνή Κ.Θ.Β.Ε., «Μετά το τέλος» -  Πειραματική Σκηνή, Μονή Λαζαριστών ,  «Απογραφή Πληθυσμού» 46α Δημήτρια.
Το 2011  η ομάδα δημιούργησε το Κέντρο Παραστατικών Τεχνών (Ολυμπίου Διαμαντή 30) όπου και παρουσίασε το 1ο Φεστιβάλ Ασιατικού Θεάτρου. Έκτοτε έχει φιλοξενήσει και διοργανώσει στον ίδιο χώρο πλήθος σεμιναρίων και πειραματικές παραστάσεις από Ελλάδα αλλά και από εξωτερικό. 

Στοιχεία Επικοινωνίας: Πειραματική ομάδα έρευνας παραστατικών τεχνών «Α4Μ» Facebook page: http://www.facebook.com/pages/A4M-Κέντρο-Παραστατικών-Τεχνών/227541727304462 / www.a4mthtr.com / E- MAIL: info@a4mthtr.com
Τηλέφωνα Επικοινωνίας - Κρατήσεων: 6936901069,6976259765