Δυο δηλώσεις έκανε έξω από το 498ο Εκλογικό Τμήμα στο Παλαιό Φάληρο, μετά την άσκηση του εκλογικού του καθήκοντος ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γιώργος Καρατζαφέρης. Η πρώτη αφορούσε τις εκλογές κι η δεύτερη το χαμό της Μαρίκας Μητσοτάκη. >>>



«Συγκινήθηκα πάρα πολύ γιατί ξετυλίχτηκαν μνήμες μέσα μου όταν πριν 50 χρόνια περίπου, ήμουν εδώ μαθητής σε αυτό το σχολείο και σε αυτές τις αίθουσες πήρα τα πρώτα μηνύματα για τη ζωή. Πιστεύω ότι ο Έλληνας σήμερα πρέπει να προσέλθει με λογική και όχι με θυμό γιατί αύριο, πρέπει να ξημερώσει για όλους μας, για όλη την Ελλάδα, η ελπίδα, η προσδοκία για ομαλότητα, η σταθερότητα και η απόδραση από την κρίση. Θέλω να πιστεύω λοιπόν ότι οι Έλληνες θα ψηφίσουν με όσα περιθώρια λογικής τους έχουν αφήσει», δήλωσε.

Όταν πήγαν να φύγουν τα τηλεοπτικά συνεργεία, τα σταμάτησε και ζήτησε να κάνει άλλη μία δήλωση, αυτήν τη φορά για το θάνατο της Μαρίκας Μητσοτάκη:

«Έφυγε από τη ζωή μια δυναμική γυναίκα. Η Μαρίκα Μητσοτάκη. Της οφείλω πολλά. Ήταν μία γυναίκα που είχε ψυχή, καρδιά και συνήθιζα να λέω ότι "είναι το πιο έξυπνο μέλος της οικογένειας Μητσοτάκη". Το χώμα της Κρήτης ας είναι ελαφρύ που θα τη σκεπάσει», πρόσθεσε.