Την Τετάρτη οι βροχές θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά τμήματα της χώρας, με ασθενείς ορογραφικές βροχές στον κορμό της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. >>>Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατεί ηλιοφάνεια, με παροδικές νεφώσεις στα κεντρικά και την Πελοπόννησο. Τις βραδινές ώρες υπάρχει μικρή πιθανότητα να εκδηλωθούν ασθενείς τοπικές βροχές στη βόρεια Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς, στο Ιόνιο με ένταση στα 3-5 μποφόρ και στο Κρητικό πέλαγος στα 4-6 μποφόρ. Στα νοτιότερα τμήματα του Ιονίου θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι και στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο νότιοι, της ίδιας έντασης. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλές τιμές, με πιο δροσερά τα δυτικά, όπου το θερμόμετρο δεν θα ξεπερνάει τους 20 βαθμούς. Πιο αναλυτικά, οι ελάχιστες και οι μέγιστες θερμοκρασίες για κάθε διαμέρισμα της Ελλάδας θα κυμανθούν:

Βόρεια: 8 έως 24°C.

Κεντρικά: 10 έως 26°C.

Δυτικά: 9 έως 20°C.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου: 14 έως 24°C.

Κρήτη: 12 έως 24°C.

Κυκλάδες: 15 έως 22°C.

Πελοπόννησος: 10 έως 24°C.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 26 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα είναι δυτικοί στα χερσαία τμήματα και νοτιοδυτικοί στον Σαρωνικό και Ν. Ευβοϊκό κόλπο, στα 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια θα επικρατεί και στην Θεσσαλονίκη, με νεφώσεις κατά τόπους. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, στα 3-5 μποφόρ.