Άλλη μία ηθοποιός, δηλώνει ευθαρσώς οτι είναι κατά βάθος μία από εμάς, καταρρίπτοντας το μύθο ότι όσοι ασχολούνται με το χώρο του θεάματος είναι ντε και καλά πλούσιοι… >>>
«Για πολλά χρόνια τρώγαμε χαβαλέ λεφτά!» λέει η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου η οποία μίλησε στο Λοιπόν για την παράσταση stand um comedy με τίτλο «Το δακρυγόνο» αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.
«Έχω πληγεί από την κρίση, δεν απογοητεύτηκα και δεν οργίστηκα, απλά έχω πληγεί βαθιά οικονομικά Δουλεύω δίχως αύριο για να βγάλω σε πέρας τα αυτονόητα. Σε βαθύτερο πολιτικό επίπεδο, όμως, δεν νομίζω ότι είναι άδικο αυτό που μας συμβαίνει». Η Σοφία Μουτίδου μίλησε και για τα ελάχιστα σίριαλ που βλέπουμε φέτος στην τηλεόραση. «Δεν υπάρχουν λεφτά για να κάνουν σίριαλ. Τους ενοχλούν τα τούρκικα; Γιατί; Είναι φθηνότερα, κι εγώ αν είχα κανάλι, αυτό θα έκανα. Η κινητήρια δύναμη της τηλεόρασης είναι η διαφήμιση, η οποία στηρίζεται στην αγοραστική ικανότητα του κοινού, που αυτή τη στιγμή είναι μηδενική.»