Την Παρασκευή ο καιρός αρχικά θα είναι καλός, με αρκετή ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. >>>
Το μεσημέρι οι νεφώσεις τοπικά θα πυκνώσουν και πιθανόν να σημειωθούν μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινές περιοχές, από την βόρεια Πελοπόννησο μέχρι και την Θράκη. Στο Αιγαίο ο ουρανός θα είναι καθαρός όλη τη διάρκεια της μέρας. Η θερμοκρασία θα ανέβει και θα κυμανθεί από 12..28 στα βόρεια, από 14..29 στα κεντρικά και δεν θα ξεπεράσει τους 26-27 βαθμούς Κελσίου στο Αιγαίο. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα είναι βορειοδυτικοί στα 2-4 μποφόρ και στο Αιγαίο δυτικοί – νοτιοδυτικοί, στις ίδιες εντάσεις.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με τοπικές νεφώσεις και σποραδικές βροχές το μεσημέρι στα βορειοδυτικά ορεινά του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14..28 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί και το μεσημέρι θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς, στα 2-4 μποφόρ.
Στην Θεσσαλονίκη θα επικρατεί ηλιοφάνεια με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι, ενώ μικρή είναι η πιθανότητα μπόρας στα γύρω ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15..27 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα είναι νότιοι, μέχρι 4 μποφόρ.