Τον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον Δήμο Πυλαίας Χορτιάτη, Νίκος Νυφούδης, με αφορμή την ανάθεση τμήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων του Δήμου σε ιδιώτη. >>>

Ο κ. Νυφούδης κάλεσε την διοίκηση του Δήμου Πυλαίας Χορτιάτη να επιδείξει σοβαρότητα και να θέσει προς συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο τόσο το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων όσο και εκείνο της διαχείρισης των χώρων πρασίνου. Καλεί, επίσης, τη διοίκηση να δώσει βήμα στους εμπλεκόμενους φορείς, στους εργαζόμενους και στους πολίτες προκειμένου να εκφράσουν τις απόψεις τους για το θέμα της καθαριότητας.
«Δεν είναι δυνατόν να τίθεται εσπευσμένα προς συζήτηση και ψήφιση ένα τόσο σοβαρό θέμα και μάλιστα εκτός ημερησίας διατάξεως. Κατανοούμε ότι το πρόβλημα της καθαριότητας στο Δήμο είναι μεγάλο. Ευθύνες ανήκουν και στην κεντρική εξουσία. Δεν είναι ώρα να αποδώσουμε ευθύνες στους προηγούμενους. Είναι ώρα να συμπράξουμε για μια καθαρή πόλη» δήλωσε αναφερόμενος στο θέμα ο επικεφαλής της παράταξης «Νέο Πρόσωπο για το Δήμο», Νίκος Νυφούδης. Η εκτενής συζήτηση του θέματος ορίστηκε για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.