Με την ευρεία σύσκεψη των αυτοδιοικητικών στελεχών σήμερα Παρασκευή (στις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο Grand Hotel) συνεχίζονται οι προετοιμασίες της ΝΔ Θεσσαλονίκης για την προεκλογική εκστρατεία. >>>


Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν όλα τα μέλη του κόμματος που έθεσαν υποψηφιότητα στις τελευταίες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Θα συζητηθούν θέματα για την καλύτερη προετοιμασία της εκλογικής μάχης της ΝΔ.

Χθες έγιναν άλλες δυο συσκέψεις στη Ν.Δ., που βρίσκεται σε... προεκλογικό οργασμό: Η πρώτη αφορούσε τους εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και έγινε σε αίθουσα της ΕΔΟΘ και η δεύτερη τους Γεωτεχνικούς και πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΝΔ Θεσσαλονίκης.

Μιλώντας στην πρώτη, στην οποία συμμετείχαν περίπου 120 εκπαιδευτικοί, ο Γιάννης Πάιδας, υπεύθυνος της ΔΑΚΕ Θεσσαλονίκης, έκανε πρόσκληση ενότητας: Τόνισε ότι ήδη το κλίμα στην κοινωνία αλλάζει, και πολλοί πολίτες που είχαν επιλέξει την οδό της διαμαρτυρίας στις πρόσφατες εκλογές, τώρα τάσσονται υπέρ μίας κυβέρνησης σταθερής και υπεύθυνης, που θα παλέψει πραγματικά ώστε να βγει η χώρα από την κρίση.

Στη δεύτερη συμμετείχε και ο αναπληρωτής Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Αντώνης Οικονόμου. Ο συντονιστής του Κύκλου Πολιτικής Δράσης Πρωτογενούς Παραγωγής της ΝΔ Θεσσαλονίκης Γιάννης Λιάμης, που μίλησε, τόνισε ότι το στοιχείο το οποίο θα πρέπει να κυριαρχήσει στην ελληνική περιφέρεια σε αυτήν την προεκλογική εκστρατεία είναι η παρουσίαση των θέσεων της ΝΔ για τον αγροτικό και κτηνοτροφικό τομέα. «Μόνο έτσι θα καταδειχθεί ότι σε αντίθεση με τα κόμματα του ευχολογίου και της θολούρας των συνιστωσών, η ΝΔ έχει ξεκάθαρες και ρεαλιστικές θέσεις με τις οποίες ο πρωτογενής τομέας θα αναπτυχθεί σημαντικά ως βασικό όπλο για να βγούμε από την κρίση», σημείωσε.

Και στις δύο συσκέψεις προήδρευσε ο Επικεφαλής της Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας Παναγιώτης Ψωμιάδης, που κάλεσε τα στελέχη να δώσουν με όλες τους τις δυνάμεις τον αγώνα, παρά τις προσωπικές πικρίες και απογοητεύσεις. «Είμαστε εδώ όχι για το κόμμα ή την Παράταξη. Είμαστε εδώ για να εμποδίσουμε τον Θαθανδρέου του 2012 να καταστρέψει την Ελλάδα. Όλοι οι πολίτες πρέπει να αντιληφθούν πως η μόνη λύση για να ξεπεράσουμε την κρίση είναι να δώσουμε την εντολή στη ΝΔ να κυβερνήσει με τόλμη και αποφασιστικότητα, πρόγραμμα και δύναμη γιατί αυτή εκφράζει την Ελλάδα της δημιουργίας. Η Πατρίδα μας έχει ανάγκη σήμερα από σκληρή δουλειά, σύνεση και δημιουργία, όχι από εύκολα λόγια, διαμαρτυρίες και οράματα», τόνισε ο κ. Ψωμιάδης.