Έκκληση στους πολιτικούς αρχηγούς να συμπιεστεί το εκλογικό κόστος στις προσεχείς εκλογές έκανε ο πρωθυπουργός Π. Πικραμμένος, όπως είπε μετά την ολοκλήρωση των διαδοχικών συναντήσεων που είχε μαζί τους αργά το απόγευμα. >>>

Ο κ. Πικραμμένος δήλωσε ακόμη ότι βρήκε ανταπόκριση από όλους και τους ενημέρωσε ότι όλα είναι έτοιμα στο υπουργείο Εσωτερικών για την διεξαγωγή τους.
Ο πρωθυπουργός συζήτησε με τους πολιτικούς αρχηγούς για την άτυπη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη (23/5) στις Βρυξέλλες.
«Τους υπέβαλα τις σκέψεις μου και χαίρομαι επίσης να πω ότι υπεβλήθησαν από όλους ανεξαιρέτως τους πολιτικούς αρχηγούς γόνιμες προτάσεις προς την κατεύθυνση αυτή. Προτάσεις τις οποίες θα μελετήσουμε, ώστε η ελληνική παρουσία να γίνει αισθητή και αποτελεσματική», δήλωσε ο πρωθυπουργός.
Σήμερα Τρίτη, ο πρωθυπουργός θα έχει στις 16:00 στο Μέγαρο Μαξίμου, σύσκεψη με τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, τον υπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Επικρατείας Αντώνη Αργυρό, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τσιόδρα, τον διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού Πρέσβη Δημήτρη Παρασκευόπουλο, τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου Άκη Σκέρτσο,
και τον επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργο Παγουλάτο.