Η πρώτη Κυριακή του Μαϊου ήταν μέρα εκλογών αλλά και Παγκόσμια Μέρα Γέλιου...Για όσους δεν μπόρεσαν λοιπόν να το γιορτάσουν τα μέλη του Κλάμπ Γέλιου Θεσσσαλονίκης διοργανώνουν αυτή την Κυριακή 13 Μαϊου μια μοναδική Γιορτή Γέλιου  στο Σειχ Σου. >>>

Η πρόσκληση αναφέρει τα εξής:
Σας προσκαλώ να  βρεθούμε όλοι μαζί σε ένα πικνίκ, να περπατήσουμε και να χαρούμε το περιαστικό δάσος του Σέιχ Σου, που είναι πραγματικά πανέμορφο και δίπλα στο σπίτι μας!


Ελάτε με τα παιδιά σας, τους φίλους σας, με καλή διάθεση και χαρά. Με άνετα ρούχα και παπούτσια, με ένα στρωματάκι γιόγκα ή πετσέτα ή ψάθα για να καθίσουμε κάτω, νερό, καπέλο, αντιηλιακό και ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.


Το μέρος που θα πάμε έχει δένδρα, κιόσκια και παγκάκια, γήπεδο για παιχνίδι.


Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:


Συνάντηση από 10:30πμ έως 10:45πμ στα Κωσταντινοπολίτικα, μπροστά στον χώρο της Be Alive. Η διεύθυνση είναι Ιπποκράτους 66. 

Θα γελάσουμε, θα παίξουμε, θα τραγουδήσουμε, και πριν φύγουμε θα κάνουμε ένα καλό καθάρισμα στον χώρο από τα σκουπίδια. Θα φροντίσουμε εμείς για γάντια και σακούλες.


Η συμμετοχή είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ. Το γέλιο είναι θείο δώρο και είναι απαραίτητο για την ψυχική και σωματική μας υγεία!

Όπως εξηγεί ηΗλιάνα Κυνηγοπούλου Συντονίστρια Ομάδας Γιόγκα Γέλιου, «η προσπάθεια με την ομάδα γέλιου και τη Γιόγκα γέλιου έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο. Έρχονται συνήθως άτομα που είναι 35-40 και μεγαλύτερα. Οι μεγαλύτερης ηλικίας άνθρωποι γελούν πιο δύσκολα αλλά έχουν μεγαλύτερη ανάγκη το γέλιο.
Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο γεγονός πως τα οφέλη του γέλιου είναι πολλά και είναι τα ίδια είτε το γέλιο είναι αυθόρμητο είτε τεχνητό. Το γέλιο είναι ένας φυσικός τρόπος καταπολέμησης του άγχους. Δημιουργεί ευφορία, μας κάνει να αισθανόμαστε καλά και να βελτιώνουμε τη διάθεση και τη συμπεριφορά μας απέναντι στους γύρω μας.
Η γιόγκα βοηθά να αναπνέουμε καλύτερα και το ίδιο κάνει και το γέλιο. Μπορούμε στην αρχή να γελάμα τεχνητά, μετά όμως το γέλιο γίνεται μεταδοτικό. Έτσι μετά από λίγο γελάμε πραγματικά με την καρδιά μας. Αυτές οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για το κοινό και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. Άλλωστε το γέλιο είναι δωρεάν και είναι υγεία. Δεν μπορείς να βγάλεις χρήματα από αυτό...Μπορείς μόνο να διασκεδάσεις»! 
_____________________________________________________________