Αποφασισμένος να πάει μέχρι το τέλος το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΟΚ, αλλά και άκρως επιθετικός σε βάρος των Βρύζα-Κατσαρή εμφανίστησε στην τηλεοπτική "Δίκη" στον ΣΚΑΪ ο Γιάννης Καμπάνης. >>>


"Πού το πάνε οι παράγοντες του ΠΑΟΚ και ειδικά ο Ερασιτέχνης; Η ευθύνη έχει φύγει από τον κ. Βρύζα και έχει πάει στον Ερασιτέχνη... Ο Ερασιτέχνης δεν θέλει να φύγει από την ευθύνη του η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο κ. Βρύζας ήταν λίγος στην ενημέρωση που έδωσε πριν λίγες μέρες... Αν προσπαθούν να με κουράσουν, δεν θα το πετύχουν. Θα πάω μέχρι το τέλος" τόνισε αρχικά ο εφοπλιστής από την Άνδρο, κάνοντας στη συνέχεια λόγο για αισχρό πλειστηριασμό: 

"Όταν έστειλα την επιστολή στον Βρύζα μου είπε ότι την επόμενη μέρα θα έβγαζε ανακοίνωση για να ενημερώσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον μου. Τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας έμαθα ότι ήταν σε μια καφετέρια με τον Ιβάν Σαββίδη. Είναι σαφέστατη η προτίμηση που δείχνουν στον Σαββίδη. Άκουσα τον κ. Βρυζα να λέει ότι δεν είναι πλειστηριασμός. Είναι... αισχρός πλειστηριασμός. Ας μας αποδείξει ότι δεν είναι έτσι..".

"Εκεί πάνω είναι όλοι... Ζαγορο... πώς να το πω"

Στην ολομέτωπή επίθεσή του συμπεριέλαβε και τον Θόδωρο Ζαγοράκη. "Όταν έφυγε ο Ζαγοράκης είπα ότι αυτό θα σηματοδοτούσε την ενεργοποίηση του ενδιαφέροντός μου για τον ΠΑΟΚ. Έκανα επαφή με τον Βρύζα και ήλπιζα ότι θα έχει αποτέλεσμα. Εκεί πάνω τελικά είναι όλοι... Ζαγορο... πώς να το πω Το Δ.Σ. (σ.σ. της ΠΑΕ) και ο ΑΣ αν τη δώσουν την ομάδα, θα την δώσουν στον Σαββίδη που δεν ξέρει ούτε ελληνικά, δεν είναι Έλληνας. Δεν παίρνει χαμπάρι τι γίνεται εδώ. Προφανώς γιατί έχω δηλώσει ότι αν ανέβω επάνω θα φύγουν όλοι αυτοί. Αυτός που θα ανέβει πάνω για να επενδύσει βάζει πρόγραμμα" τόνισε χαρακτηριστικά.

Τέλος, μίλησε για την παρουσία του στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και το μήνυμα που ήθελε  να στείλει στην ΠΑΕ, τον ΑΣ ΠΑΟΚ, αλλά και στα δύο μεγάλα κόμματα για τον Σαββίδη: "Το πιθανότερο είναι να ανέβω την Τετάρτη (σ.σ. στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ) να δω την Τούμπα και να με δει και ο κόσμος, να καταλάβει ότι είμαι κοντά του. Έχει αρχίσει να μην με ενδιαφέρουν ο Βρύζας και ο Κατσαρής. Τους είπα προσέξετε μη μπλέξετε με τον Σαββίδη. Ζητά τη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Κι αυτοί να τον προσέξουν".