Κυανόλευκο πούλμαν οδηγεί ο Παναγιώτης Ψωμιάδης. Με αυτό θα περιοδεύει στη Βόρειο Ελλάδα, ως επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας. >>>


Στο πούλμαν, που όπως είπαμε είναι βαμμένο στα.. εθνικά χρώματα, αναγράφεται το σύνθημα «Για την Ελλάδα για την πατρίδα, με την Ελλάδα δεν παίζουμε». 

Ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε πως ξεκίνησαν «χωρίς θόρυβο και προκλητικές καμπάνιες, χωρίς κουστωδίες, με το μικρό λεωφορείο θα φτάσουμε σε κάθε περιοχή της Βόρειας Ελλάδας για ν’ ακούσουμε την κοινωνία και τους πολίτες. Και για να δώσουμε το μήνυμα της ΝΔ. Γιατί με την Ελλάδα δεν παίζουμε. Ηδη πέρα από τις δικές μας διαπιστώσεις ότι ο κόσμος, οι οργανώσεις, οι βουλευτές και οι πολιτευτές κινητοποιούνται, οι δημοσκοπικές μετρήσεις δείχνουν ότι η ΝΔ αυξάνει τα ποσοστά της αλλά και ότι οι διαρροές έχουν σταματήσει». 

Στην παρουσίαση του... πούλμαν, ο πρόεδρος της Διοικούσας της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Τσάμης, τόνισε ότι το πρόγραμμα της προεκλογικής εκστρατείας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη με τη σύσταση επιτροπών προεκλογικού αγώνα σε κάθε καποδιστριακό δήμο, με επικεφαλής μέλη του συνδυασμού και τη συμμετοχή στελεχών από το χώρο της αυτοδιοίκησης, των επιστημονικών συλλόγων και των κοινωνικών οργανώσεων.

Οι περιοδείες του κ. Ψωμιάδη άρχισαν προχτές από το Κιλκίς, συνεχίστηκαν χτες με τις Σέρρες και θα συνεχιστούν από την Παρασκευή στη Θράκη.