Άρχισαν οι συσκέψεις στα κόμματα, αφού τα exit polls που γίνονται για λογαριασμό των κομμάτων "τρέχουν" και βγάζουν αποτελέσματα. Τα επιτελεία των κομμάτων κάνουν τις κινήσεις της τελευταίας στιγμής. >>>


Με τους στενούς συνεργάτες του αναμένεται να συναντηθεί στη Συγγρού ο Αντώνης Σαμαράς σε λίγη ώρα. Το αντικείμενο της συζήτησης δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από την εκτίμηση της κατάστασης μέχρι αυτή την ώρα.

Σύσκεψη σε εξέλιξη και στην Ιπποκράτους, υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Στο "κίνημα" διαπιστώνουν αλλαγή στάσης του εκλογικού σώματος.

Στο ΣΥΡΙΖΑ πανηγυρίζουν. Ήδη ο Δ. Παπαδημούλης δημοσιεύει στο λογαριασμό του στο Twitter ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι... πρώτο κόμμα στη Β Αθήνας, ενώ Νέα ΔΗμοκρατία και ΠΑΣΟΚ καταποντίζονται.

Ψυχραιμία και ηρεμία στον Περισσό. Στο ΚΚΕ περιμένουν αύξηση των ποσοστών τους, έχουν απορρίψει κάθε πρόταση συγκυβέρνησης δια στόματος Αλέκας Παπαρήγα κι είναι οι μόνοι που δε δείχνουν να αγωνιούν.

Σφικτά πρόσωπα στα γραφεία του ΛΑΟΣ. Όλοι περιμένουν τα πρώτα αποτελέσματα.

Πένθιμο το κλίμα στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας, μετά το θάνατο της μητέρας της Ντόρας Μπακογιάννη, Μαρίκας Μητσοτάκη. Σε αυτές τις ανθρώπινες στιγμές τα αποτελέσματα μάλλον πέρασαν σε δεύτερη μοίρα.