Τρεις ληστείες σημειώθηκαν, το απόγευμα, στην περιοχή του Ευόσμου. Το γεγονός ότι τα τρία καταστήματα που μπήκαν στο στόχαστρο απέχουν ελάχιστα, οδηγεί την αστυνομία στην υπόθεση ο δράστης να ήταν το ίδιο άτομο. >>>


Η πρώτη ληστεία από έναν άγνωστο σημειώθηκε στις 17:25 στα Goody’s του Εύοσμου. Ο δράστης μπήκε στο κατάστημα και με την απειλή όπλου απέσπασε άγνωστο μέχρι στιγμής πόσο, πριν εξαφανιστεί προς άγνωστη κατεύθυνση.

Στην συνέχεια, πέντε λεπτά από την πρώτη ληστεία, σημειώθηκε άλλη ληστεία σε κατάστημα σούπερ μάρκετ της ίδιας περιοχής. Πάλι, ο δράστης ήταν ένας με καλυμμένα χαρακτηριστικά του. Εισέβαλε στο κατάστημα και πήρε από τα ταμεία άγνωστο χρηματικό ποσό. 

Η τρίτη ληστεία, σημειώθηκε λίγο πριν τις 18:00 σε κατάστημα σούπερ μάρκετ, στην περιοχή της Σταυρούπολης. Και σε αυτή την περίπτωση ο δράστης ήταν ένα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Και πάλι, με την απειλή όπλου άρπαξε χρήματα και εξαφανίστηκε με μοτοσικλέτα. 

Τα τρία καταστήματα απέχουν ελάχιστα μεταξύ τους με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί, να μην αποκλείουν το ενδεχόμενο ο δράστης να ήταν το ίδιο άτομο.