Στη σημερινή ενημέρωση των συντακτών ο κ. Σκουρλέτης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη για τις δηλώσεις που έκανε, σχετικά με την παρουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, ως μάρτυρες στη δίκη της 17 Νοέμβρη. >>>Η προσπάθεια της κ. Μπακογιάννη να συσχετίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση αυτή, με τρόπο ο οποίος αφήνει να δημιουργηθούν επικίνδυνοι συνειρμοί, συνιστά αήθη πολιτική επίθεση, είπε ο κ. Σκουρλέτης και πρόσθεσε ότι πριν δέκα χρόνια, όταν έγινε η δίκη, δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά , σημείωσε, μεγαλύτερο πρόβλημα συνιστά η ενοχοποίηση ανθρωπων που είχαν παει στη δίκη ως μαρτυρες, όχι για να υπερασπιστούν την οργάνωση αλλά για να καταθέσουν ως μάρτυρες προσώπων, που άλλα αθωώθηκαν , άλλα καταδικάστηκαν .. Είναι έξω από τα όρια του νομικού πολιτισμού να θέλεις να ενοχοποιήσει κάποιον που πάει μάρτυρας , όπως και το δικαίωμα του κατηγορουμένου να έχει τους δικούς του μάρτυρες, είπε ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ . Ανέφερε, ακόμα, ότι μάρτυρες είχαν κληθεί και είχαν καταθέσει και από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ και από τη ΔΗΜΑΡ. 
Ο κ. Σκουρλέτης κατηγόρησε την εφημερίδα «Τα ΝΕΑ» για παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας σχετικά με τον τρόπο προβολής των δηλώσεων της κ. Μπακογιάννη , σημειώνοντας ότι το ίδιο είχε συμβεί και όταν κατά τη διάρκεια διαδήλωσης υπήρξαν τα θύματα της «Μαρφίν», δηλώνοντας ότι τότε η εφημερίδα είχε αναφέρει ότι από το μπλοκ του ΣΥΡΙΖΑ είχαν βγεί υποπτοι για τον εμπρησμό της τράπεζας. 
Ωστόσο ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι το κόμμα του δεν θα υποβάλει μηνύσεις, γιατί, όπως είπε , ο τύπος δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται με νομικά μέσα .