Διαρρήκτης φορτηγών, με αδυναμία στα ρούχα εντοπίστηκε στη Θεσσαλονίκη. Κατάφερε, όμως, να διαφύγει, παρά το ότι τον κυνηγούσαν περιπολικά και δικυκλιστές της αστυνομίας. >>>


Σε βάρος του 25χρονου αλλοδαπού σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφάλειας Ευόσμου, για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Φθορά ξένης ιδιοκτησίας» και «Αντίσταση».

Σύμφωνα με την αστυνομία, στο χρονικό διάστημα από 29-12-2011 έως 22-02-2012, από τις περιοχές της Σταυρούπολης, της Πυλαίας και της Τούμπας, έκλεψε δύο Ι.Χ.φορτηγά και διέρρηξε επιπλέον τέσσερα, από το εσωτερικό των οποίων άρπαξε είδη ένδυσης.

Τον 25χρονο εντόπισαν αστυνομικοί τις πρώτες πρωινές ώρες της 22-2-2012, να οδηγεί Ι.Χ.Φορτηγό το οποίο είχε κλέψει νωρίτερα. Του έκαναν σήμα να σταματήσει κι εκείνος πάτησε γκάζι. Μάλιστα,  δε δίστασε να εμβολίσει, με το φορτηγό, περιπολικό της αστυνομίας που είχε τοποθετηθεί κάθετα στο δρόμο, σε μπλόκο. 

Τελικά, ο νεαρός αλλοδαπός κατάφερε να διαφύγει. Η αστυνομία όμως, συνέχισε τις έρευνες και κατάφερε να διαπιστώσει την ταυτότητά του. Έτσι, σχημάτισε δικογραφία σε βάρος του, η οποία θα αποσταλεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.