Επεισόδια ξέσπασαν το βράδυ της Τρίτης έξω από το παλιό εργοστάσιο της Πειραϊκής Πατραϊκής στην Πάτρα μεταξύ μελών της Χρυσής Αυγής και αστυνομικών δυνάμεων. >>>

Τα επεισόδια ξεκίνησαν γύρω στις 19:30 όταν τα μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης επιχείρησαν να μπουν στο χώρο όπου διαμένουν μετανάστες. Οι αστυνομικοί τους εμπόδισαν ενώ στη συνέχεια τους απώθησαν με χρήση χημικών.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής πέταξαν προς τους αστυνομικούς πέτρες ενώ προκάλεσαν ζημιές σε όχημα της ΕΛ.ΑΣ. Παράλληλα έβαλαν φωτιές σε κάδους απορριμμάτων και σε χόρτα παρακείμενου οικοπέδου. Φωτιά έπιασε φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε περιπολικά της αστυνομίας.
Κατά τη διάρκεια των επεισοδίων έγιναν αρκετές προσαγωγές και τραυματίστηκαν αρκετά άτομα ανάμεσα στα οποία και αστυνομικοί.
Νωρίτερα τα μέλη της Χρυσής Αυγής είχαν συγκεντρωθεί στην οδό Ανθείας περίπου μισό χιλιόμετρο από το σημείο που έκαναν συγκέντρωση κάτοικοι της περιοχής στην ακτή Δυμαίων σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την δολοφονία για ασήμαντη αφορμή ενός 30χρονου τα ξημερώματα του Σαββάτου από τρεις νεαρούς Αφγανούς εκ των οποίων συνελήφθη ένας 17χρονος.
Στην περιοχή εξακολουθεί να υπάρχει ένταση.

Επίθεση σε βουλευτή από αγνώστους
Επίθεση εναντίον του βουλευτή Αχαΐας της Χρυσής Αυγής Μιχάλη Αρβανίτη εξαπέλυσαν απόψε άγνωστα άτομα έξω από τα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού «Σούπερ Μπι» στην Πάτρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ο βουλευτής είχε ολοκληρώσει την συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, άγνωστα άτομα τον πλησίασαν και άρχισαν να τον κτυπούν. Επίσης τα άγνωστα άτομα κτύπησαν τον δημοσιογράφο και πρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου Ηπείρου και Νήσων Απόστολο Βουλδή, ο οποίος είναι συνεργάτης του τηλεοπτικού σταθμού και μετείχε στην συζήτηση με τον βουλευτή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Ο Απόστολος Βουλδής δέχτηκε την επίθεση, την στιγμή που προσπάθησε να πείσει τους αγνώστους, να μην κτυπήσουν τον βουλευτή.
Όταν η Αστυνομία έφθασε στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού, που βρίσκονται στο κέντρο της Πάτρας στην οδό Αγίου Ανδρέου, οι άγνωστοι είχαν εξαφανιστεί.