Δεκάδες πανεπιστημιακοί, εκπαιδευτικοί και άνθρωποι του αθλητισμού ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του υποψήφιου βουλευτή ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Γ. Ορφανού και έδωσαν το παρών στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε γνωστό στέκι της πόλης. >>> 

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, βρέθηκε η εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής, από το αποτέλεσμα της οποίας, σύμφωνα με τον κ. Ορφανό, θα κριθεί το μέλλον της χώρας. 
«Αναζητούμε το κυρίαρχο μήνυμα για την Κυριακή. Πρέπει να βγει ο θυμός ή η ανάγκη για την χάραξη μιας πορείας, όπου η Ελλάδα θα έχει τον ρόλο της; Και ποιος θα είναι αυτός ο ρόλος; Θα είναι  στην Ευρώπη ή εκτός; Μόνη της με το ευρώ η την δραχμή;», αναρωτήθηκε με νόημα ο κ. Ορφανός και σημείωσε πως το διακύβευμα των εκλογών είναι η πολιτική σταθερότητα της χώρας.
«Οι αντίθετες φωνές μας οδηγούν στην καταστροφή. Τα πάντα θα χάσουν την αξία τους και η υποτίμηση θα είναι μεγάλη. Την Κυριακή κρίνεται η πολιτική σταθερότητα της χώρας. Οι άλλες προτάσεις, εκτός της ΝΔ, είναι καταστροφικές και ανεδαφικές», τόνισε και υπογράμμισε πως «είμαι διατεθειμένος να βγω μπροστά και να παλέψω για σας».