"Θα περίμενα από τους κ.κ. Σαμαρά και Βενιζέλο να ήταν πιο εύθικτοι όταν τους ζητήθηκαν οι ταπεινωτικές επιστολές κι όχι τώρα που ο Αλέξης Τσίπρας τους ζητά να τις πάρουν πίσω", δήλωσε, πριν από λίγο, στη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης, ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης. >>>


Ο κ. Παπαδημούλης πρόσθεσε πως του φαίνεται ότι οι αρχηγοί της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ είναι "ακριβοί στα πίτουρα και φθηνοί στο αλεύρι".

Στάθηκε ιδιαίτερα στις χθεσινοβραδινές δηλώσεις Σαμαρά, λέγοντας ότι "η επίθεσή του κατά του Αλέξη Τσίπρα θύμιζε επίθεση της Δεξιάς κατά της Αριστεράς της δεκαετίας του '50".

Υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει πρώτα να ακυρωθεί ο νόμος που αφορά τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας κι έπειτα να ψηφιστεί νόμος για να ισχύει η απλή αναλογική. "Σε αυτά, από τα δύο πρώην κόμματα εξουσίας έχουμε... απορία ψάλτου βηξ", είπε.

Όταν η δημοσιογράφος Μ. Μουστάκα του επεσήμανε ότι κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ πως "δε θέλει να κυβερνήσει", απάντησε ότι "αυτή η δικαιολογία είναι άδικη και προσχηματική".