Έγινε κι αυτό! Πακιστανοί, είπαν σε ομοεθνή τους ότι θα του βρουν δουλειά κι όταν αυτός τους συνάντησε για να πάνε στο "αφεντικό", εκείνοι τον... απήγαγαν και του ζητούσαν λύτρα! >>>



Το περιστατικό συνέβη στις 26 Απριλίου 2012. Πακιστανοί τηλεφώνησαν στον 30χρονο ομοεθνή τους και του είπαν να τους συναντήσει στο Κιάτο Κορινθίας, επειδή του βρήκαν δουλειά. Όταν, όμως, τους συνάντησε στο Κιάτο, στις 27 Απριλίου, αντί να τον πάνε για δουλειά, τον πήγαν στην Κόρινθο, όπου τον κλείδωσαν σε ένα σπίτι! Στη συνέχεια επικοινώνησαν με τους συγγενείς του και τους ζητούσαν λύτρα, για να τον απελευθερώσουν!

Ο 30χρονος, πάντως, κατάφερε, χθες, να ξεφύγει και να πάει στην αστυνομία. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν, στα Εξαμίλια Κορινθίας, έναν 38χρονο Πακιστανό, που ήταν ένας από τη σπείρα των απαγωγέων, ενώ συνεχίζονται οι αναζητήσεις για τους άλλους τέσσερις. Σχημάτισαν, ήδη, δικογραφία, για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση, παράνομη κατακράτηση και σωματικές βλάβες. Επίσης, κατάσχεσαν δύο κινητά τηλέφωνα και ένα Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο.

Ο 38χρονος συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Την προανάκριση διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων μελών της ομάδας.