«Να κάνουμε μαζί την εθνική στροφή. Εμείς αποφασίζουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των ελλήνων και όχι τα συμφέροντα των εντολοδόχων της νέας τάξης πραγμάτων». Αυτό ζήτησε, σε συγκέντρωση που πραγματοποίησε το απόγευμα στην κεντρική είσοδο του λιμανιού της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος του κόμματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες», Πάνος Καμένος. >>>


«Είμαστε η πρώτη δύναμη. Τους ανατρέψαμε. Προχωράμε στο αύριο. Να ξέρετε ότι δε θα σας προδώσω ποτέ», τόνισε ο κ. Καμμένος. 

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε τις δυνάμεις του μνημονίου, της τρόικας και της «νέας τάξης πραγμάτων» για προσπάθεια εξαθλίωσης των Ελλήνων, ώστε να εξαναγκαστούν «να τους παραδώσουν τη χώρα», αλλά σημείωσε ότι «δε θα τα καταφέρουν» γιατί «δεν παραχωρείται η Ελλάδα».

Ταυτόχρονα μίλησε για προσπάθεια φίμωσης και συκοφάντησης του από οργανωμένα συμφέροντα και από μέσα ενημέρωσης που ελέγχουν. «Αλλά, η λάσπη, την Κυριακή το βράδυ ξεραίνεται και πέφτει. Θα φύγουν οι προδότες, θα φύγουν οι μειοδότες, θα φύγουν οι γονατισμένοι. Οι Έλληνες θα πάρουμε στα χέρια μας την πατρίδα μας ενωμένοι, αγαπημένοι, αποφασισμένοι. Ναι, θα νικήσουμε την Κυριακή».

Ο κ. Καμμένος ζήτησε από τους ψηφοφόρους του να βρίσκονται την Κυριακή των εκλογών στα εκλογικά κέντρα και στις κάλπες «για να αντιμετωπίσουμε μαζί ακόμη και την τελευταία μέρα την πιθανότητα να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν νοθεία στις εκλογές» και «να αλλοιώσουν τη λαϊκή βούληση», αλλά και στις «πύλες εξόδου» της χώρας «γιατί το βράδυ των εκλογών δε θα φύγει κανείς με ελικόπτερο». «Τα χρήματα του ελληνικού λαού θα επιστραφούν και θα τιμωρηθούν σκληρά», όσοι «πρόδωσαν» τη χώρα, υπογράμμισε ο Πάνος Καμμένος.

Ο κ. Καμμένος διερωτήθηκε ποια θα είναι η στάση της χώρα μας, σε λίγες ημέρες στην προσεχή σύνοδο του ΝΑΤΟ, όπου θα συζητηθεί η είσοδος των Σκοπίων και «εάν θα ακολουθήσουν τη γραμμή του βέτο, του Κώστα Καραμανλή», ή όχι και πρόσθεσε: «Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες λένε όχι. Λένε ότι το όνομα της Μακεδονίας δεν είναι υπό διαπραγμάτευση» και συμπλήρωσε: «Ο πολιτισμός της Μακεδονίας δεν είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης με το μόρφωμα των Σκοπίων, με τη νέα τάξη πραγμάτων, με το ιδιωτικό κράτος του Τζορτζ Σόρος».