Το βράδυ των εκλογών θα χρειαστούμε μυαλό «και όχι τσαμπουκά» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφερόμενος στις εκλογές της 6η Μαΐου. >>>Ο κ. Καρατζαφέρης, ο οποίος θα επισκεφθεί στις 11 το πρωί τον αρχηγό της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο, ανέφερε ότι στις περιοδείες του ανά τη χώρα διαπίστωσε ότι υπάρχει ένας θυμός από τον κόσμο, τον οποίον ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θεωρεί δικαιολογημένο, αλλά τονίζει ότι είναι κακός σύμβουλος στην κάλπη.

«Πρέπει να ψηφίσουμε με λογική. Το βράδυ δεν θα χρειαστούμε τσαμπουκά. Θα χρειαστούμε μυαλό. Και θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο μυαλό απ' ό,τι έχει επιδείξει η πολιτική όλα αυτά τα χρόνια.

Η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει» είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ διαβεβαιώνοντας ότι τόσο το κόμμα του όσο και ο ίδιος θα είναι παράγοντες «σταθερότητας, ομαλότητας και ασφάλειας της χώρας».


Επίσης, με σημερινή του δήλωση ο κ. Καρατζαφέρης επιτέθηκε στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη για την πολιτική του απέναντι στην παράνομη μετανάστευση, η οποία σύμφωνα με τον κ.Καρατζαφέρη μεταφέρει απλώς προσωρινά το πρόβλημα από την Ομόνοια σε κάποιες άλλες περιοχές στην Αθήνα. Η λύση είναι μία: Να φύγουν» τόνισε και δεσμεύθηκε ότι οι παράνομοι μετανάστες «θα φύγουν την επόμενη μέρα που θα είμαστε εμείς στην κυβέρνηση».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επίσης, σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό της Καβάλας ENA Channel κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ υποστηρίζοντας ότι η χώρα μας δεν υπάρχει πλέον και μετατράπηκε σε επαρχία του Βερολίνου. «Είμαστε μια επαρχία του Βερολίνου όπου έχουμε εκχωρήσει το δικαίωμα της εκτελεστικής εξουσίας. Τα δύο μεγάλα κόμματα πήραν μια ισχυρότατη χώρα, με ένα από τα πιο ισχυρά νομίσματα στην Ευρώπη και την έκαναν Μπαγκλαντές» υποστήριξε ο κ.Καρατζαφέρης.

Όπως είπε, η χώρα μας δεν είναι σήμερα κυρίαρχο κράτος, γιατί η υπογραφή των κ.κ Σαμαρά και Βενιζέλου στην επιστολή της κ. Λαγκάρντ που λέει ότι όσο πολιτεύονται δεν θα ασκήσουν πολιτική ενάντια στο Μνημόνιο,

τους έχει αφαιρέσει το δικαίωμα να είναι στο τιμόνι της χώρας.
Αναφερόμενος στις εκλογές είπε ότι είναι δύσκολες, βιαστικές και εκβιαστικές «για να είναι ο κόσμος ζαλισμένος και να μπορέσουν να κρύψουν και να καμουφλάρουν αλήθειες».

Υποστήριξε τέλος ότι αυτές οι εκλογές γίνονται «από γινάτι και για να ικανοποιηθεί το καπρίτσιο κάποιων».
Τέλος, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε με δήλωσή του στη σημερινή ημέρα, και είπε ότι η Πρωτομαγιά είναι η ημέρα των εργατών, αλλά είναι και η ημέρα της ευαισθησίας, και η ημέρα του έρωτα.

«Είναι η πρώτη μέρα του Μάη. Εμείς οι πολιτικοί, δυστυχώς, τα ακουμπάμε όλα στον "σκουπιδοφάγο" της καθημερινότητας και της σκοπιμότητας. Εμείς όμως θέλουμε να κρατήσουμε μέσα μας κάποια από εκείνα τα ζωντανά ανθρώπινα στοιχεία» ανέφερε ο κ. Καρατζαφέρης προσθέτοντας ότι σήμερα, είναι μία ευκαιρία για μία χειρονομία αγάπης, και ένα τριαντάφυλλο σε όλες τις γυναίκες, «σε αυτές βέβαια που είναι εδώ στον τίμιο και καλό αγώνα, αλλά και σε όλες τις γυναίκες του κόσμου».