Με φουσκωτή λέμβο μετέβη τελικά, από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, στη Σαμοθράκη για να ψηφίσει ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος, μετά την άρνηση του Λιμενικού Σώματος να επιβιβάσει στο σκάφος το τηλεοπτικό συνεργείο της ΕΡΤ. >>>


O κ. Καμμένος εξέφρασε την έντονη δυσφορία του για το περιστατικό, τονίζοντας ότι το Λιμενικό είχε ειδοποιηθεί εγκαίρως για τη μετάβασή του στο νησί.

Διαμαρτυρήθηκε εξάλλου και στον αρχηγό του Λιμενικού- που επικοινώνησε μαζί του- και αποφάσισε να μεταβεί στη Σαμοθράκη για να ψηφίσει στο 300ο Εκλογικό Τμήμα, με λέμβο ιδιώτη, τροποποιώντας και το πρόγραμμα επιστροφής του στην Αθήνα.

Το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος απάντησε στην καταγγελία του Πάνου Καμμένου σχετικά με την μεταφορά του και ενός ακόμη συνεργάτη του στη Σαμοθράκη αναφέροντας ότι δεν υπήρξε επίσημο αίτημα για την μεταφορά τηλεοπτικού συνεργείου με σκάφος του Λιμενικού. Κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων με το λιμενικό, ζητήθηκε από τον κ. Καμμένο να στείλει νέο αίτημα, αλλά ο πρόεδρος χρησιμοποίησε διαφορετικό σκάφος για τη μετάβασή του στο νησί, αναφέρει το Λιμενικό.