Συνεδριάζει σήμερα το δημοτικό συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Με 51 θέματα στην ημερήσια διάταξη πραγματοποιείται στις 2 μ.μ. η 14η τακτική συνεδρίαση του δημοτικού Συμβουλίου στο δημαρχιακό μέγαρο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου. >>>
Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι : >>>


  • Έγκριση υποβολής πρότασης για την χρηματοδότηση του έργου «Μελέτη Αναθεώρησης Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Δήμου Θεσσαλονίκης». 
  • Διάθεση κοινοχρήστου χώρου για την πιλοτική λειτουργία κυριακάτικης αγοράς παλαιών αντικειμένων στο «Πεδίο του Άρεως».
  • Έγκριση υποβολής αιτήματος προς την Ε.Υ.Α.Θ. ΠΑΓΙΩΝ για την δωρεάν παραχώρηση ιδιοκτησίας της (εντός χαρακτηρισμένου χώρου σχολείου στο οικοδομικό τετράγωνο μεταξύ των οδών Κ. Καραμανλή–Π.Συνδίκα – Αρτέμιδος – Ναθαναήλ) προς το Δήμο Θεσσαλονίκης.  
  • Συγκρότηση επιτροπών καταλληλότητας των σχολικών χώρων για την ανέγερση του 12ου 6/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης και του 1ου 2/θέσιου Νηπιαγωγείου (Δημοτική Κοινότητα Τριανδρίας). 
  • Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος έτους 2012 για την ανάθεση ηλεκτρομηχανολογικής μελέτης της προσθήκης στο κτιριακό συγκρότημα του 5ου Γυμνασίου στην οδό Κριεζώτου.


  Η συνεδρίαση θα μεταδοθεί απευθείας από τη Δημοτική Τηλεόραση ΤV100.

Σχόλια