Δεν τα «βρήκαν» για το πλύσιμο του αυτοκινήτου τους και άρχισαν να χτυπούν τον υπάλληλο και τον ιδιοκτήτη του βενζινάδικου με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης που πρατηρίου να βγάλει ένα πιστόλι κρότου αερίου και οι πελάτες που του επιτέθηκαν να γίνουν καπνός. >>>


Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά της 12 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής όταν οι 3 ομογενείς ηλικίας 24, 25 και 47 ετών πήγαν να πλύνουν το όχημά τους σε βενζινάδικο που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Βενιζέλου και Λαγκαδά στην αρχή της Νεάπολης. Εκεί οι πελάτες δεν τα «βρήκαν» στην τιμή με τον υπάλληλο με αποτέλεσμα να αρχίσουν να μαλώνουν και στην συνέχεια να του επιτεθούν με μεταλλικά γκλοπ. 

Βλέποντας το τι συνέβαινε, ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου έτρεξε να βοηθήσει τον υπάλληλό του, αλλά οι ομογενείς άρχισαν να χτυπούν και τον ίδιο. 

Μη μπορώντας να τα βγάλει πέρα ο ιδιοκτήτης «τράβηξε» πιστόλι (κρότου αερίου) και άρχισε να βάλει εναντίων των ομογενών. Από τη μεριά τους οι δράστες μπήκαν στο όχημά τους και εξαφανίστηκαν. 

Ο ιδιοκτήτης ενημέρωσε την αστυνομία για το τι είχε συμβεί με αποτέλεσμα να εντοπιστούν οι ομογενείς και να αρχίσει καταδίωξη μέχρι τελικά να ακινητοποιηθούν και να συλληφθούν από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ έπειτα από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην οποία συμμετείχαν δικυκλιστές αστυνομικοί της Ασφαλείας και της τροχαίας. 

Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία για «επικίνδυνη σωματική βλάβη» και παράβαση του νόμου «περί όπλων» ενώ σε βάρος του ιδιοκτήτη σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου «περί όπλων». 

Στην κατοχή των ομογενών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 3 μεταλλικές και μία πλαστική ράβδος, η οποία έφερε ενσωματωμένο μηχανισμό ρίψης παραλυτικής χημικής ουσίας.