Την Πέμπτη θα υπάρχει ηλιοφάνεια σε όλη τη χώρα, με παροδικές νεφώσεις στα ηπειρωτικά. >>>Στα ορεινά της βόρειας Ελλάδας, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, αναμένονται ασθενείς τοπικές βροχές. Σύντομες μπόρες μπορεί, επίσης, να εκδηλωθούν τις απογευματινές ώρες στη δυτική Ελλάδα. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί, όχι πάνω από τα 5 μποφόρ στο Ιόνιο και το νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα αρχίσει να σημειώνει άνοδο, φτάνοντας σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Πιο αναλυτικά, οι ελάχιστες και οι μέγιστες θερμοκρασίες για κάθε διαμέρισμα της Ελλάδας θα κυμανθούν:

Βόρεια: 10 έως 26°C.

Κεντρικά: 12 έως 28°C.

Δυτικά: 11 έως 26°C.
 
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου: 15 έως 24°C.

Κρήτη: 14 έως 25°C.

Κυκλάδες: 15 έως 24°C.

Πελοπόννησος: 11 έως 26°C.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος, με λίγες νεφώσεις τις απογευματινές, κυρίως, ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα συνεχίσουν να είναι ασθενείς μεταβλητοί.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχει ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, κατά τόπους πιο αυξημένες. Τις απογευματινές ώρες μπορεί να εκδηλωθούν πρόσκαιρες ασθενείς βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα είναι ασθενείς μεταβλητοί, όχι πάνω από τα 4 μποφόρ.