Υπό την προεδρία του επικεφαλής Εκλογικού Αγώνα Βόρειας Ελλάδας, Παναγιώτη Ψωμιάδη, συνεδρίασε σήμερα για πρώτη φορά, με διευρυμένη σύνθεση η υπό σύσταση Γραμματεία της Επιτροπής. >>>


Στη συνεδρίαση συμμετείχαν τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΝΔ Θεσσαλονίκης, οι βουλευτές του Νομού, οι πολιτευτές, οι αναπληρωτές γραμματείς Β. Ελλάδος και οι συντονιστές των Κύκλων Πολιτικής Ευθύνης.

Τη συνεδρίαση άνοιξε ο Πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης που τόνισε ότι ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ανέλαβε, με απόφαση του Προέδρου του Κόμματος Αντώνη Σαμαρά, όλη την ευθύνη της χάραξης, προετοιμασίας και εφαρμογής της προεκλογικής στρατηγικής της Νέας Δημοκρατίας για τη Βόρεια Ελλάδα.

Στη συνεδρίαση ο Παν. Ψωμιάδης αναφέρθηκε στην κρισιμότητα των εκλογών, ενώ τα στελέχη που συμμετείχαν έκαναν τις πρώτες εισηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να κινηθεί το σύνολο του κομματικού μηχανισμού της περιοχής μας για την κρίσιμη εκλογική μάχη που έρχεται.

Εκτενής συζήτηση έγινε για τα προβλήματα που εντοπίστηκαν στην εκστρατεία των προηγούμενων εκλογών, καθώς και για την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος.

«Δε θα αφήσουμε το χάος να νικήσει την Ελλάδα. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά  και ωραίος. Καλώ όλα τα μέλη, τα στελέχη και κυρίως τα εκατομμύρια των φίλων της μεγάλης ελληνικής κεντροδεξιάς παράταξης, ανεξάρτητα από τη στάση που κράτησαν στις τελευταίες εκλογές να συνταχθούν μαζί μας», τόνισε ο επικεφαλής της Επιτροπής κ. Ψωμιάδης.

Δήλωση Γιάννη Μιχελάκη

Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ρόλο του Παναγιώτη Ψωμιάδη στην προεκλογική περίοδο, δήλωσε:

«Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αναλαμβάνει έναν κρίσιμο ρόλο, στην προεκλογική εκστρατεία της Νέας Δημοκρατίας. Αναλαμβάνει επικεφαλής όλων των προεκλογικών δραστηριοτήτων του κόμματος στη Βόρεια Ελλάδα, σε απευθείας συνεννόηση με τον Πρόεδρο. Είναι γνωστές οι ικανότητές του, αλλά και η δυναμική που έχει στην κοινωνία.   Είναι ένα κορυφαίο και ιστορικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας».