Την Τετάρτη σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στη δυτική και βόρεια Ελλάδα και τις απογευματινές ώρες θα επεκταθούν στα κεντρικά και στην Πελοπόννησο. >>>Στη νησιωτική χώρα, αλλά και στα κεντρικά και νότια τμήματα, ο καιρός θα είναι αίθριος στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο, στα 3-5 μποφόρ και στο νότιο Αιγαίο και νότια της Πελοποννήσου δυτικοί, λίγο πιο ενισχυμένοι μέχρι τα 6 μποφόρ. Στο υπόλοιπο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς νότιοι άνεμοι. Η θερμοκρασία θα παραμείνει σε παρόμοια επίπεδα, στους 23 με 25 βαθμούς και η ψηλότερη στα κεντρικά μέχρι τους 27 βαθμούς. Πιο αναλυτικά, οι ελάχιστες και οι μέγιστες θερμοκρασίες για κάθε διαμέρισμα της Ελλάδας θα κυμανθούν:

Βόρεια: 8 έως 24°C.

Κεντρικά: 9 έως 27°C.

Δυτικά: 9 έως 23°C.
 
Νησιά Ανατολικού Αιγαίου: 15 έως 25°C.

Κρήτη: 14 έως 25°C.

Κυκλάδες: 15 έως 24°C.

Πελοπόννησος: 9 έως 25°C.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος με λίγες νεφώσεις, που θα αυξηθούν τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, με μικρή πιθανότητα για ασθενείς βροχές στα βόρεια του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα είναι ασθενείς μεταβλητοί.

Στην Θεσσαλονίκη θα υπάρχει ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, ενώ δεν αποκλείονται οι τοπικές μπόρες τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα είναι βορειοδυτικοί, πρόσκαιρα το πρωί μέχρι τα 5 μποφόρ, στη συνέχεια, όμως, θα εξασθενήσουν.