Αδίστακτοι διαρρήκτες εμβόλισαν, με το όχημά τους, περιπολικό της αστυνομίας, για να καταφέρουν να διαφύγουν όταν τους καταδίωκαν αστυνομικοί! >>>

Συνέβη το βράδυ της 13 Απριλίου 2012, όμως οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 25 και 25 χρόνων, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν χθες βράδυ, με βάση εντάλματα που εκδόθηκαν σε βάρος τους για «Διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών», «Διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς», και «Απείθεια». 

Μάλιστα, μαζί τους συνελήφθη και η 18χρονη αδελφή του 25χρονου, επειδή οι δράστες, με άλλους τέσσερις συνεργούς τους, χρησιμοποίησαν το Ι.Χ. της για να πάνε να διαρρήξουν ένα σπίτι στο Πανόραμα κι εκείνη, αντί να ειδοποιήσει την αστυνομία, δήλωσε κλοπή του αυτοκινήτου της. Έτσι, διώκεται για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το βράδυ της 13 Απριλίου, οι δυο συλληφθέντες με τέσσερις συνεργούς τους διέρρηξαν σπίτι στο Πανόραμα κι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν μια μεζονέτα στην ίδια περιοχή. Όταν εντοπίστηκαν από αστυνομικούς και καταδιώχθηκαν, εμβόλισαν περιπολικό της αστυνομίας που χρησιμοποιούνταν για το μπλόκο, με το Ι.Χ. που χρησιμοποιούσαν -το είχαν κλέψει το πρωί της ίδιας μέρας από 48χρονο, στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, το πρωί της επομένης, χρησιμοποιώντας το Ι.Χ. της 18χρονης αδελφής του 25χρονου, πήγαν στο Κορδελιό, όπου διέρρηξαν διαμέρισμα κι έκλεψαν διάφορα αντικείμενα.

Οι συλληφθέντες μαζί με τη σχετική δικογραφία θα αποσταλούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.