Ένα πρωτοποριακό σύστημα στον τομέα της θέρμανσης παράγει η εταιρία ECOTHERMICA. Πρόκειται για τον λέβητα Εvolution. Είναι το πρώτο ελληνικό σύστημα θέρμανσης, που έχει τη δυνατότητα να >>>
ζεστάνει το σπίτι ή την επιχείρηση  με ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος  γρήγορα μακριά από τα κόστη των συμβατικών συστημάτων πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς επιτυγχάνεται εξοικονόμηση ενέργειας έως και 50%.

Ο παραπάνω λέβητας ηλεκτροδιέγερσης, έχει:
  • Μηδαμινό κόστος συντήρησης
  • Αθόρυβη λειτουργία
  • Εύκολη εγκατάσταση (χωρίς καμινάδες και δεξαμενές)
  • Τοποθετείται παντού (λιγότερο από 1τ.μ. χώρου)
  • Τοποθετείται στην υπάρχουσα εγκατάσταση
  • Απόλυτη φορητότητα

Το πρωτοποριακό σύστημα Θέρμανσης EVOLUTION της εταιρείας ECOTHERMICA, πληροί όλους τους διεθνείς κανονισμούς ασφαλείας .
Η ECOTHERMICA δραστηριοποιείται στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας και της περιβαλλοντικής προστασίας τόσο στον τομέα της θέρμανσης όσο και στον τομέα του ηλεκτρισμού. Mε το έμπειρο προσωπικό της και μέσα από μια πλειάδα προϊόντων, παρουσιάζει πρωτότυπες ιδέες με ευέλικτες και έξυπνες εφαρμογές για να καλύψει τις ανάγκες επαγγελματιών και καταναλωτών.
Ένας από τους παραπάνω τομείς είναι τα φωτοβολταϊκά. Τα φωτοβολταϊκά πάρκα μέσης και μεγάλης ισχύος είναι εκ των πραγμάτων από τις πιο ενδιαφέρουσες επενδυτικές δράσεις και η ECOTHERMICA έχει προτάσεις για κάθε ανάγκη. Με έργα σ’ όλη την Ελλάδα, το προσωπικό της εταιρίας δίνει άμεσες και εγγυημένες λύσεις για την μέγιστη απόδοση της επένδυσης.