Σε οικογένειες του δήμου Νεάπολης - Συκεών που έχουν διαπιστωθεί έντονες οικονομικές δυσχέρειες και έχουν αποτανθεί στους συμβουλευτικούς σταθμούς του δήμου θα συγκεντρωθούν και θα μοιραστούν από το Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Κοινωνικής  Αλληλεγγύης τρόφιμα μέχρι τη Μ. Τετάρτη. >>>

Όσοι  επιθυμούν να προσφέρουν κάτι μπορούν να απευθύνονται στα Κ.Α.Π.Η. όλων των δημοτικών ενοτήτων του δήμου Νεάπολης - Συκεών, από της 8 το πρωί έως της 8 το βράδυ , καθώς και στους παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς του δήμου από τις 8 το πρωί έως της 4 το απόγευμα.
Για αυτή την προσπάθεια ο πρόεδρος του Δημοτικού Κέντρου Αριστείδης Γαλανός, δήλωσε: «στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, οι οικογένειες αυτές χρειάζονται τη στήριξή μας, στήριξη που ειδικά τις άγιες αυτές ημέρες είναι ακόμα πιο σημαντική και επιτακτική, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη, η προσφορά και η αλληλεγγύη των ανθρώπων στις πραγματικά δύσκολες στιγμές είναι πραγματικότητα που μας γεμίζει με ελπίδα και φως».
Αν θέλετε να προσφέρετε τρόφιμα, προτιμήστε (για ευνόητους λόγους) ελαιόλαδο, χυμό τομάτας, ρύζι, φακές, φασόλια, κριθαράκι, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ (κονσέρβα).
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στο: Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Νεάπολης - Συκειών, Στ.Σαράφη & Ι. Μιχαήλ 1, Συκιές, Τηλ.: 2310.620730 (κα. Γιάννα Γώτσιου).
Ιωάννης Αλεξόπουλος