Η απόλυτη, σπεύδει να μας ενημερώσει ότι σε περίπτωση που δεν θα είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε ούτε ένα ευρώ για να την ακούσουμε να τραγουδάει, εκείνη θα το κάνει ακόμη και τζάμπα. >>>Η Άννα μίλησε σε συνέντευξή της για την κρίση, τις αμοιβές της αλλά και για τον έρωτα. Η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι δεν είναι ερωτευμένη αυτή την περίοδο-την τελευταία εβδομάδα εννοεί- κι αυτό είναι κάτι που φαίνεται. Η συνεργασία της με τον Νίκο Καρβέλα είναι μαγική, όπως είπε, καθώς είναι η γνωστή χημεία που όλοι ξέρουμε. 
Όσον αφορά την κρίση, η Άννα δήλωσε ότι δεν έχει κόψει κάποια συνήθειά της, αφού ποτέ δεν έκανε λαμπερή ζωή. Οι συνήθειές της ήταν απλές, οι φίλοι της, το σινεμά και η δουλειά της και αυτό συνεχίζει να κάνει. Παράλληλα παραδέχτηκε ότι λατρεύει τη δουλειά της και, αν και τραγουδάει πολλά χρόνια, μέσα της νιώθει ένα παιδί. 
Μάλιστα δε δίστασε να αποκαλύψει ότι έχει ήδη ρίξει το κασέ της και εξήγησε: 
«Σαφώς κανείς πρέπει να πληρώνεται αυτό που αξίζει και προσφέρει. Δεν ξέρω αν αυτό γίνεται, μπορεί να έχω πληρωθεί και λιγότερα απ' όσο άξιζα-δεν θα το λέγαμε-, μπορεί για κάποιους να έχω βγάλει πολλά λεφτά, ένα όμως είναι σίγουρο: ότι εγώ δε δούλευα ποτέ γι αυτά τα λεφτά», είπε ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αν ήταν τέτοια η κατάσταση, η ίδια θα τραγουδούσε και χωρίς λεφτά. 
Η ερμηνεύτρια του «Τραύμα», του «Τσούλες» και του «Σε θέλω με θέλεις», είναι υπεράνω χρημάτων και τα κάνει όλα για την τέχνη.