Τη συμμετοχή του δήμου σε αναπτυξιακά προγράμματα συζητά, σήμερα, σε έκτακτη συνεδρίασή του, το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Κορδελιού-Ευόσμου. >>>

 

Οι προθεσμίες πιέζουν κι η απόφαση πρέπει να ληφθεί οπωσδήποτε σήμερα.

Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τη 1 μετά το μεσημέρι, στην αίθουσα των δημοτικών συνεδριάσεων στο ισόγειο του δημοτικού καταστήματος επί της οδού Π. Μελά 24.

Αναλυτικά τα θέματα:

Θέμα: 1. 
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κορδελιού -  Ευόσμου σε Εταιρικό Κοινωνικό Σχήμα   με σκοπό την υποβολή Πρότασης Χρηματοδότησης στο πλαίσιο της του Ε.Π.  «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ»,  Θεματικός Άξονας 4: «Πλήρης Ενσωμάτωση του συνόλου του Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών»,  για τη δημιουργία και λειτουργία  «Κοινωνικών Δομών Αντιμετώπισης της Φτώχειας»   (εισηγητής Δήμαρχος)  
Θέμα: 2.  
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κορδελιού -  Ευόσμου σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη   με σκοπό την υποβολή Πρότασης Χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007 - 2013»,  Δράση 7: «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση  (ΤοπΣΑ) προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας»  Θεματικός Άξονας 8: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση»,  για την προώθηση στην Απασχόληση ανέργων εγγεγραμμένων στον ΟΑΕΔ και  ασφαλισμένων στον ΟΓΑ. (εισηγητής Δήμαρχος)  
Θέμα: 3.  
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Κορδελιού -  Ευόσμου σε Αναπτυξιακή Σύμπραξη   με σκοπό την υποβολή Πρότασης Χρηματοδότησης στο πλαίσιο του Ε.Π. «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ 2007 - 2013»,  Δράση 7:  «Τοπικά Σχέδια για την Απασχόληση  (ΤοπΣΑ)  προσαρμοσμένα στις Ανάγκες των Τοπικών Αγορών Εργασίας»  Θεματικός Άξονας 8: «Διευκόλυνση της πρόσβασης στην Απασχόληση», για την προώθηση στην Απασχόληση   ανέργων μετα-δευτεροβάθμιας και τριτοβάθμιας εκπαίδευσης. (εισηγητής Δήμαρχος).