Δίνουμε τον αγώνα με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά, τόνισε ο Κ. Καραμανλής, κατά την επίσκεψή του στα γραφεία της ΝΔ. >>>
Τα κεντρικά γραφεία της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, επισκέφθηκε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έτυχε θερμής υποδοχής, με αγκαλιές και χειροκροτήματα, από δεκάδες στελέχη και μέλη του κόμματος, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από το κτίριο στην οδό Μητροπολίτου Ιωσήφ 8.
Ο κ. Καραμανλής ανέβηκε στον πέμπτο όροφο όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ, Δημήτρη Τσάμη και τους υποψήφιους βουλευτές στην Α και Β΄εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Συζήτησαν για την προεκλογική δραστηριότητα και στη σύντομη παρέμβασή του ο κ. Καραμανλής σημείωσε πως «για να κυβερνηθεί ο τόπος πρέπει το βράδυ των εκλογών να υπάρξει νικητής. Δίνουμε τον αγώνα μέχρι την τελευταία στιγμή, με τη ΝΔ και τον Αντώνη Σαμαρά».
Αστειεύτηκε με τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής και του είπε ότι περιμένει από αυτόν οδηγίες για την προεκλογική εκστρατεία, ενώ χαιρέτισε όλους τους υποψήφιους ξεχωριστά και αντάλλαξε λίγες κουβέντες με τον καθένα. Παρών ήταν και ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, στον οποίο ο κ. Καραμανλής είπε ότι οι δυο τους ήταν από τους πιο παλιούς στην αίθουσα. 
Η επίσκεψη του κ. Καραμανλή διήρκεσε 15 λεπτά.