"Έρχομαι στο σπίτι σας κι επισκευάζω κάθε βλάβη", έλεγε ο 33χρονος Αλβανός τεχνικός τηλεοράσεων. Και, πράγματι, τις ζημιές τις επισκεύαζε. Έκανε, όμως, άλλες... ζημιές, αφού αποδείχτηκε ότι το χέρι του, εκτός από επιδέξιο, ήταν και ιδιαίτερα... μακρύ! >>>

Τελευταίο του θύμα μια ηλικιωμένη στην Καλαμαριά. Τον κάλεσε για να της φτιάξει την τηλεόραση κι αυτός, χθες, Τετάρτη 4 Απριλίου 2012, πήγε στο σπίτι της κι άρχισε να επισκευάζει την ηλεκτρική συσκευή. Όταν η γυναίκα πήγε στην κουζίνα για να του φτιάξει έναν καφέ, αυτός άρχισε να ψάχνει το σπίτι. Βρήκε κάποια χρήματα και... τα ΄βαλε στην τσέπη του. Έπειτα, συνέχισε να επισκευάζει την τηλεόραση.
Η ηλικιωμένη πήγε να δει πόσα χρήματα είχε για να τον πληρώσει, όταν θα τελείωνε. Για κακή του τύχη, είχε όλα της τα χρήματα σε ένα σημείο και θυμόταν πολύ καλά πόσα ήταν. Έτσι, αντιλήφθηκε την κλοπή.
Με ιδιαίτερη ψυχραιμία η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία και ο δράστης συνελήφθη. Στο αστυνομικό τμήμα όπου οδηγήθηκε αποκαλύφθηκε πως από τις 16-12-2011 έως τις 28-03-2012, με τον ίδιο τρόπο σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, διέπραξε επτά κλοπές σε ισάριθμα διαμερίσματα που διέμεναν ηλικιωμένοι.
Έκλεψε χρηματικά ποσά, χρυσαφικά - κοσμήματα αξίας, ενώ σε μία εκ των περιπτώσεων άρπαξε 2 πιστωτικές κάρτες και στη συνέχεια προέβη σε ανάληψη χρηματικού ποσού, από Α.Τ.Μ. τράπεζας.