patsis_01Μη… σταματάς ημίθεε! Ο Ανδρέας Πάτσης, ο δικηγόρος που εμφανίστηκε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και δήλωνε ότι τον προσέγγισαν για να αγοράσει τον Ηρακλή, έκανε το ίδιο και στο Βόλο! Αυτήν τη φορά, θα… αγοράσει τη Νίκη! >>>

 

Μάλιστα, οι συνομιλίες με τους ανθρώπους της Νίκης Βόλου, φαίνεται πως έχουν προχωρήσει πολύ περισσότερο αφού, για σήμερα, 18 Απριλίου, περιμένει απαντήσεις από πλευράς Νίκης Βόλου! Όπως δήλωσε στο οπαδικό ραδιόφωνο της Νίκης, από αύριο θα έχει περισσότερα να πει, οπότε περιμένει την απάντηση του κ. Λάζαρη και του νομικού εκπροσώπου της Νίκης Βόλου, κ. Μπάιμπα, στην πρόταση αγοράς των μετοχών της ΠΑΕ:

«Είναι νωρίς ακόμη να σας πω κάποια πράγματα. Είναι ήδη κάποιες διαδικασίες σε εξέλιξη. Εγώ και οι συνεργάτες μου έχουμε θέσει κάποια πράγματα υπόψη του κ. Λάζαρη και του δικηγόρου της ομάδας κ. Μπάιμπα. Μέχρι αύριο στις 3 η ώρα, τουλάχιστον από τη δική μας την πλευρά θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο. Είναι μια δύσκολη περίοδος, το αντιλαμβανόμαστε, ενώ υπάρχουν και κάποια θέματα, τα οποία είναι ανοικτά.

Πρόθεση δική μου προσωπική είναι τα πάντα να είναι νόμιμα και με πλήρη διαφάνεια. Έχουμε θέσει κάποιες γραμμές, τις οποίες θεωρούμε ουσιαστικές, για να είμαστε απόλυτα συνεπείς προς τους ανθρώπους, με τους οποίους θα συνεργαστούμε και προς τον κόσμο της ομάδας. Περιμένω κάποιες απαντήσεις. Αν μέχρι αύριο τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει, θα έχω να σας πω πολλά νεότερα», δήλωσε.

Τουλάχιστον σε ένα πράγμα είναι σταθερός ο –ως τώρα- πρόεδρος της Ελασσόνας: Προτιμάει τα… γαλανόλευκα!