Στη διεθνή εθελοντική καμπάνια “Let's Do It", συμμετέχει ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Καλεί τους πολίτες σε έναν εθελοντικό καθαρισμό της πόλης, με αρχή από αύριο, Κυριακή 29 Απριλίου, από το ρέμα Κωνσταντινίδη, που διασχίζει Τριανδρία και Τούμπα και τους Ελαιώνες στην Πυλαία. >>>


Πολίτες και εθελοντικές ομάδες θα συναντηθούν στις 10 το πρωί στη στάση Υφανέτ (οδό Παπάφη), στη στάση Πάρκο (οδό Ελευθερίας στην Τριανδρία), και στην είσοδο Αρσακείων Σχολείων (Πυλαία) και καθαρίζουμε το Ρέμα Κωνσταντινίδη στην περιοχή Τριανδρίας και Τούμπας, καθώς και τους Ελαιώνες στην περιοχή της Πυλαίας. 

Η δράση πραγματοποιείται με την πρωτοβουλία της Ελληνικής Εταιρείας Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΕΕΔΣΑ) και του Περιβαλλοντικού Συλλόγου Αττικής ''Ώρα για Δράση'', σε συνεργασία με τους Ελαιώνες 5Κ, τη ΧΑΝΘ, τις Skouras Sports Camp, την Ελληνική Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Πολιτικής Προστασίας και την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης.

Ο δήμος Θεσσαλονίκης έχει εντάξει τον καθαρισμό στον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης από τον τουρκικό ζυγό.