Νέα επίθεση «στα μνημονιακά κόμματα», εξαπέλυσε, από το Λασίθι όπου περιόδευσε σήμερα, ο πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων”, Πάνος Καμμένος. Όπως είπε, «δεν έχουμε ούτε τα μεγάλα μέσα, ούτε θα προσκυνήσουμε, πρέπει να ξεχυθούμε σε όλη την Κρήτη, σε όλη την Ελλάδα και να πλησιάσουμε τους Έλληνες που τους έχουν φοβίσει». >>>

 

Από τη Σητεία, όπου βρέθηκε το πρωί, χαρακτήρισε την περιοχή ως έναν παράδεισο τουριστικό και αγροτικής παραγωγής, που βρίσκεται σε απομόνωση. «Δεν θα υποσχεθούμε δρόμους, λιμάνια και αεροδρόμια. Όμως κανείς δεν έχει το δικαίωμα να απομονώνει αυτό τον παράδεισο» ανέφερε.

Ακόμη μίλησε για πλήρη στραγγαλισμό της χώρας αναφερόμενος στην προοπτική ιδιωτικοποίησης της Αγροτικής Τράπεζας, σύμφωνα όπως είπε «με τις επιταγές της Τρόικας».

Ο κ. Καμμένος επισκέφθηκε την περιοχή του Μακρύ Γιαλού που μετά τον Καλλικράτη «κόπηκε» στη μέση, μεταξύ Σητείας και Ιεράπετρας. Ανέφερε ότι η βούληση των τοπικών κοινωνιών θα πρέπει να εκφράζεται με δημοψηφίσματα για τέτοιου είδους σημαντικά θέματα και υπενθύμισε ότι «η εθνική αντιπρόταση και το κυβερνητικό πρόγραμμα προβλέπει αναθεώρηση του Καλλικράτη, όπου χρειάζεται».