Έχασε τη μητέρα σήμερα το πρωί η γνωστή παρουσιάστρια ύστερα απο ένα χρόνιο πρόβλημα υγείας. >>>Τον Δεκέμβριο του 2011 η Μαρία Ηλιάκη, καλέσμενη στο "Πρωινό mou" και είχε εξομολογηθεί:
"Είμαι πολύ δυνατή δίπλα στη μαμά μου. Τα πρώτα χρόνια, όμως, που αντιμετωπίζαμε το πρόβλημα δεν ήμουν. Η μαμά μου έχει πάθει μια σειρά από αιμορραγικά εγκεφαλικά, και σιγά σιγά αυτά σου αφήνουν διάφορες αναπηρίες. Εμάς, μας άφησαν δυστυχώς πολλές".
Kαι είχε προσθέσει: "Mου πήρε πολλά χρόνια να το συνειδητοποιήσω πως η μαμά μου δεν μπορεί και πρέπει εγώ να την στηρίξω. Μετανιώνω που τη θεωρούσα δεδομένη στη ζωή μου, και μπορεί να μην πήγαινα να τη δω συχνά γυρνώντας κουρασμένη από τη δουλειά.
Μου πήρε πολλά χρόνια να τα ξεπεράσω όλ΄αυτά. Ένιωθα τύψεις πως δεν την χόρτασα όσο έπρεπε. Μου λείπει πια που δεν μπορώ να της μιλήσω και να της πω αυτά που θέλω. Νομίζω ότι πάντα κάτι της λείπει, και δεν μπορώ να της το δώσω και δεν μπορεί να μου το πει κιόλας. Αυτό είναι που με τσαντίζει", είχε καταλήξει η Μαρία Ηλιάκη, κρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της.